Saját LEGO-játékot kapnak a DC-gonoszok

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A játékos saját karaktere és a DC-univerzum jól ismert gonosztevői fognak össze az év második felében érkező LEGO-játékban. Joker, Harley Quinn, Lex Luthor és Gorilla Grodd együtt bulizik!

Bemutatkozott a LEGO DC Super-Villains, a LEGO-játék, amelynek nem túl meglepő módon a DC-univerzum gonoszai lesznek a főszereplői. A cím története azonban mégsem egészen körülöttük forog, hiszen a játékos is megalkothatja a saját gonosztevőjét, aki ezután együtt bandázik a majd jól ismert arcokkal.

A történet szerint az Igazság Ligája eltűnt, a Földet pedig egy alternatív univerzumból érkezett hőscsapat, az Igazság Szindikátusa veszi védelmébe. Kedvenc gonoszainknak azonban gyanússá válnak az újoncok, és miután felfedezik, hogy nem egészen azok, akiknek kiadják magukat, összefognak, hogy megbuktassák őket.


A játék során több ismerős helyszínt is megjárunk majd a DC-univerzumból, emellett újabb és újabb képességekre tehetünk szert karakterünkkel. Habár alapvetően őt fogjuk irányítani, tipikus LEGO-játékról lévén szó itt is betársulhatnak majd mellénk mások, akiket adott esetben egy haverunk vagy családtagunk is irányíthat a kétfős kooperatív mód jóvoltából.

A megjelenés október 16-án várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

2.
2.
overdosed90
#1: Nem látni de lesz PC-re is! :)
1.
1.
dvs00
PC-t nem látni egyébként a videóban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...