Elérhető a Windows Media Player 11 XP-változata

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
Elkészült és letölthető a Windows Media Player 11 bétaváltozata, mely Windows XP-vel kompatibilis - a Winamp és más médialejátszó ellenes kollégák erre parancsoljanak!
Elkészült és letölthető a Windows Media Player 11 bétaváltozata, mely Windows XP-vel kompatibilis - a Winamp és más médialejátszó ellenes kollégák erre parancsoljanak!



A legfrissebb Windows Media Player támogatja az ún. Urge nevű online zeneboltot, melyet az MTV-vel karöltve hozott létre a Microsoft. Felismer új formátumokat, valamint lehetővé teszi, hogy PC-ről videókat játszunk le X360-on - utóbbi géphez szükséges az őszi rendszerfrissítő csomag! A kezelőfelület igen pofás lett, a szoftver használóinak ajánlott letölteni a hivatalos oldalról az új lejátszót.

10.
10.
SanAndriska
zenét winamp-al, videót MPlayer-el. Mindkettő kiri. Az iTunes sem rossz, de maradok winam-naál. Amúgy neekm sem ment fel mer a Windiws-om a kanyarban sem eredeti, de nem baj.
9.
9.
szutsroland
Amúgy (már lehet h nem...) a microsoft magyar oldalán tényleg csak a béta érhető el. Én az angolról már leszedtem a rendeset.
8.
8.
istipisti2
Nekem ez a player megvan már egy ideje, elmegy egynek, de winamp zenére ezerszer jobb!
7.
7.
hunlord
Nekem meg a WMP 11 akaszkodott össze egyszer az MSN 8-al. Amikor valaki írt vagy bejelentkezett, egyből kilépett a lejátszó. Elég rossz volt úgy filmet nézni...:) (később már a windows figyelmeztetéseitől is kiakadt, de hál isten ez mára már teljesen megszűnt) Az én véleményem az hogy zenére Winamp, filmre meg WinMediaPLayer...
6.
6.
fojesz
De te egy Sonik vagy. Meg különben is. :)
5.
5.
Sonik
nekem meg már fél éve ez van :) de lehet ez ujabb
4.
4.
Halfer
Kezelőfelületet meglesem ... de 101%, hogy én maradok a Winamp-nál :)
3.
3.
Moebius
Kell hozzá eredeti windows.

valaki nem tudja hogy lehetne ezt kicselezni?
2.
2.
fojesz
Nem valószínű.



Kasza: igazad van, én néztem el vmit. Mindenesetre a cucc jól működik, érdemes leszedni.
1.
1.
Kasza
De még nincs fenn a microsoft oldalán a letöltések alatt a végleges Media Player 11, csak a Béta, lehet én voltam vaksi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...