GC 2018: Battlefield V - testreszabás mesterfokon

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Nemrég kiderült, hogy a Battlefield V előrendelései jócskán elmaradnak a Call of Duty: Black Ops 4, vagy a Red Dead Redemption 2 eredményeihez mérten, így nem telhet el úgy nap, hogy ne érkezne új trailer a DICE-tól tűzoltás gyanánt.

Így van ez a mai napon is, hiszen új előzetest kapott a Battlefield V, mely a járművektől a legapróbb részletekre is kiterjedő személyre szabhatóságot és a szokásos négyes felosztású specializációkat mutatja be.

Ahogy a korábbi Battlefield-játékokban, itt is lehetőségünk lesz Recon, Assault, Support és Medic kasztot választanunk, illetve mindegyik specializációhoz kapunk még két „Combat Roles” típust is, mely további előnyöket nyújt majd karakterünk számára a harcokban.

A Battlefield V egyébként október 19-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, aki pedig nem bír addig várni, a nyílt béta során akár már szeptember 3-tól tehet egy próbát a játékkal.

12.
12.
PaprikaJancsi
#3: +1

Az a lényeg, hogy jó szórakozás legyen, és ha valakinek akkor lesz igazán jó, ha a játszhat női karakterrel akkor rakják csak bele. Végülis ez egy játék, nem történelem könyv. Amíg nem ugrálnak űr pónik az égből rainbow lézerrel a hátukon, szerintem nincs baj.
8.
8.
zoli12i
Tolószékeseket miért hagyták ki a játékból ? Hisz szerencsétlenek első sorban harcoltak a tigris tankok ellen. Nem lesz ez így elég pc.
7.
7.
kisbiflos
#4: Pedig a COD WWII-ben is siman lehetsz fekete SS-es csaj. Csak azt mondom, mind a 2 nagyon messze van attol hogy hiteles legyen.
6.
6.
Beniciodeltoro
Ez már annyira elrugaszkodik a valóságtól, hogy nem is értem miért csináltak ebből 2. VH-s lövöldét ha tudták mi lesz a vége.
Elég szánalmas ez a játék így.
5.
5.
Aanash
Kicsit meglepett a cikk azon része hogy el van maradva a Bf.
Ennyire nem lett volna jó a jelenlegi része?
4.
4.
ollie92
Na, már jönnek az ázsiai nők is brittekhez :D Ez inkább hasonlít egy polgárháborúhoz, mint WWII. Ki kell, hogy mondjam : a COD WWII jobban adta a 2.VH hangulatot.
3.
3.
RangerFox
Miért baj ez? Ez egy olyan játék, aminek a multijával jobb esetben több száz órát eltölt az ember. Ha már ennyi időt eltölt vele a játékos, akkor miért baj az, hogy a karakterét, akivel ennyi időt játszik, szeretné testreszabni? Hovatovább, nőnemű karakterrel szeretne játszani? Úristen, milyen tréé játék ez, nem valósághű. A BF1 is sokkal jobb lett volna, ha minden második alkalommal beakad apuska, mert olyan fantasztikus és megbízható minőségűek voltak azok a fegyverek. Akkor tuti jobb játék lett volna, autentikus körítésben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...