Minden, amit a Battlefield V-ről tudni kell

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Amióta tudni, hogy a Battlefield V előrendelési adatai lemaradtak a konkurenciától, az EA minden eszközt igyekszik bevetni, hogy minél több játékost szerezzen vissza. Az ehhez kapcsolódó új előzetesben megismerhetjük az új Battlefield valódi arcát.

This is Battlefield V címen újabb előzetes érkezett a DICE alkotásához. A trailerben pontosabb részleteket tudhatunk meg a játék Firestorm elnevezésű battle royale-módjáról, az egyszemélyes War Stories kampányáról, valamint a kiadás utáni szolgáltatásokról.

A Battlefield V némi csúszással november 20-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A megjelenés előtt mindenkinek lehetősége lesz tenni egy próbakört a játékkal a nyílt bétateszt során, melyről további részleteket az alábbi cikkünkben olvashattok.

21.
21.
Aanash
A Cod tényleg borzasztóan egyszerű.
És ettől jó.
Sokáig Battlefieldes voltam, de azt szokni, tanulni kell és csapatban gondolkodni.

Csak a barátok közül nem mindenki Battlefieldes, nem mindenki csapatjátékos, ha idegenekkel rak össze akkor meg pláne.

Szép meg jó a Battlefield csak egy idő után az ember belefárad és inkább szórakozni akar.
Arra meg tökéletes a Cod.
Bár nekem inkább a Destiny multija van első helyen.
20.
20.
maros1977
#19: Ja olyan gyerekekre gondolsz mint te vagy??Néha azért olvass valami klasszikust az helyett hogy a konzol előtt ülsz egész nap!
19.
19.
ollie92
#17: Akkor a Codot a kisgyerekek meg az öregek játszák :) Meg is van a balansz :)
18.
18.
maros1977
#15: Teljes mértékben egyetértek
16.
16.
ollie92
#15: Codot azért veszik mert egyszerű és "buta". Nem kell pályákat tanulni körökön át, fegyver visszarúhást megszokni, alkalmazkodni, tankot vezetni. Csak elindítod, belépsz egy 20m x 20m pályára, és mehet a casual móka, nem kell sokat agyalni, csak lőni, majd respawnolni. A gémerek nagy része pedig kisgyerek és casual. Ezt tudja az Activision is, másképp nem raktak volna a BO3-ba egy kibaszott mézeskalács embert :) igen, valakinek ez bejön, nembaj. De ha egyszer megtanulod használni az agyad, taktikázol és ráérzel a battlefieldre, a CoD már csak egy Pacman lenne a számodra. De a battlefieldet tanulni kell, sokat, nagyon sokat.....
15.
15.
shatterhand
#14: 40folott vagyok es rauntam a nagy csatamezokre meg a latvanyra. 2codot tolok felvaltva mert szorakoztato,izgalmas es elvezetes. Neha (havonta egyszer) hallok 5eves kolkot. Ellenben tobbszor felnotteket. A tobbirol meg kiafa.om tudja hogy hany eves. Es nem is erdekel.
Season pass: ku.ara nem veszik. Nem veletlen erolteti az activision most a premieres bundlet. Ezzel is csak bukni fog. Van ket dlc-m,de mindenki rajon hogy felesleges megvenni mert nem tudjuk kihasznalni. Es ezt latjak az activisionnel. Most eloremenekulnek.
Alap cod sikeres, a dlck meg nem. Battlefieldnel mar rajottek erre,codnal majd talan ezutan fognak. Ettol fuggetlenul az alap palyakkal is vigan elvagyok. Regen HC mod erdekelt es socomoztunk,battlefieldeztunk, klanmeccseztunk. De idovel raunhat az ember es mar csak kikapcsolodunk. Szarok bele,mit idegeskedjek masok miatt.
14.
14.
Beniciodeltoro
#12: PEGI 6-14
Ők ájulnak el ettől a játéktól, apuka pedig megvásárolja mert a földhöz csapkodja magát a kölök ha nem lesz meg a 40 rugós seasonpass cod.
Ők szeretnek bespeedezett patkányként rohangálni egy aprócska pályán :)
Maradok a betlinél, sokkal hangulatosabb, és igen a hangulat számít egy játéknál, és a hangzás is.
13.
13.
shatterhand
#9: Cod a hangokrol szolna sehol se lenne. De az eladasbol itelve nem a hangok miatt vedzik. Es nem is a latvany miatt.
12.
12.
shatterhand
#11: Mar sokadszorra is: nem latjatok a fától az erdőt. Leragadtok,hogy nem tetszik nektek a cod és nyilván csak fos lehet.
És ha fos elég ha skint raksz alá. Elég ha nulla munkát fektetsz belé.
És végül mindez elég ahhoz hogy milliokat adjanak el évente!
Ha kicsit is logikusan gondolkoznatok.....SZERINTETEK EZ REALIS? Na ugye.
Amig igy gondolkoztok sose fogjatok megerteni mitol sikeres a cod es miért nem tud robbantani soha a battlefield.

Annyit segitek kezdesnek,hogy battlefieldnel mindig leragadtok ott ,hogy kaptok egy uberfaszamega latvanyt es azt hiszitek ez eleg a sikerhez.
11.
11.
Beniciodeltoro
#10: Mit kell ezen kipróbálni, minden évben ugyan ezt adják ki, gameplay videók vannak fent, fegyók hangja éppen olyan mint a többi codban.
Van még kérdés ?
10.
10.
Shady1717
#6: Már megint sírsz a codról :c még mindig nem probáltad ki gondolom :D de a BF adja amit szintén nem probáltál ki mi?:D
9.
9.
Beniciodeltoro
Mikor fog így szólni a cod ?
Azt nem érjük meg.

https://www.youtube.com/watch?v=lkfrcYN0HMk
6.
6.
Beniciodeltoro
Mennyivel hangulatosabb ez mint egy cod gec, kitörli a seggét vele, de nyilván nem nekem van igazam :)
4.
4.
DarkLord
Kipróbálom, de most nem csúszok rá, mint ezelőtt és megvettem azonnal :D Bár nem bántam meg, de azért 3-4 hónap után rájöttem, hogy ennyi elég is volt nekem belőle. Mondjuk a 64 player-es multi az adja nagyon. Voltak eszméletlen jó map-ok az ezelőttiben.
3.
3.
MzperXD
A nyílt bétában RTX kártya nélkül is működnek a tükröződések? DX11-ről DX12-re állítva azért belassult. Én látok tükröződéseket is bőven, de nem tudom, hogy ez a nagy extra vagy az majd csak az új kártyákkal lesz?!
Amúgy BF1 új pályákkal és kicsit felturbózva, de nem rossz
1.
1.
ollie92
Ahogy látom, picit optimalizáltak PC-n. 1060 6gb Rotterdamon 58-65 FPS ULTRA-n, DX11.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...