State of Decay 2 - élesedett a Daybreak Pack

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
Már elérhető a hordamóddal felvértezett 10 dolláros Daybreak Pack a State of Decay 2-höz. A játékos és három másik társa a Red Talion katonáit irányítja, egy erődöt kell megvédeniük a hullámokban támadó zombiktól.

A Daybreak Pack egy új - remekül újrajátszható - kooperatív hordamóddal bővíti a repertoárt. A játékosok a Red Talion erőit irányítják, feladatuk, hogy megvédjenek egy erődítményt, mialatt a technikusuk megjavítja a műholdvevőt. A változatos összetételű zombihordák hullámokban támadnak, de mi sem panaszkodhatunk, hiszen high-end fegyverekhez férhetünk hozzá.

A 10 dolláros DLC már elérhető PC-re és Xbox One-ra. Itt debütál egy új zombitípus, a Blood Plague Juggernaut, aki vérpestissel fertőzheti meg a játékosokat. Ha a képernyő lévő sárga csík elfogy, menthetetlenül zombivá válunk, így előtte nem árt, ha meggyógyítjuk magunkat.

A védekezés során különféle CLEO-fegyvereket vethetünk be - kilenc lőfegyverről, hat közelharci alkalmatosságról és hat telepíthető robbanószerről van szó. Végül Red Talion-katonákat is hozhatsz a közösségedbe, továbbá 250 Gamerscore is kinyerhető a DLC-ből.

Csekkold az új trailert!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...