Hitman 2 - fedezzük fel Kolumbia szépségeit!

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Nemrég mutatkozott be a Hitman folytatásának egyik új helyszíne, Kolumbia, amit az IO Interactive és a Warner Bros. az idei EGX-en részletesebben is bemutatott. Igaz, konkrét játékmenetet most sem kapunk.

Kolumbia esőerdeje egészen új lehetőségeket kínál majd a 47-es ügynök számára, és bár még mindig rejtély, pontosan melyek is ezek, a mostani bemutató azért részletesen megmutatja, milyen is lesz a dél-amerikai helyszín. Ezúttal is rengeteg alternatív útvonalat járhatunk be, de Miamival ellentétben itt sokkal inkább a lopakodáson, a természet adta előnyökre kell majd építenünk.

A Hitman 2 november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
Attol vagyok konzolhater mert leirtam azt ami igaz?
Nem semmi elkenyeztetett letforma lehetsz.
Amugy elkerulte a figyelmed ez :
"Vegigtoltam ps4-en (92% trophy), de valami borzalom volt."
(gondolom ugy begozoltel hogy a szovegrtelmezo resz is lekapcsolt, a tobbi meg mar regebben, vagy nem is volt ra soha kapacitas).
Nem baj.
Biztos nem tehetsz rola..
3.
3.
Ez ugy fog szaggatni konzolon ha nem butitjak szarra, mint nagyanyam a nokedlit.
Az elozo is fogpiszkalova volt gyalulva.
A grafika es a hangok is, de a toltes mentes, menu olyan fos lassu volt, hogy szetbaszott az ideg.
Vegigtoltam ps4-en (92% trophy), de valami borzalom volt.
Eladtam es inkabb megvettem pc-re.
Egy elonye volt, hogy nem bugzott a fizika benne, mig pc-n volt, hogy atzuhant a lecsapott ember egy ajton be egy or ele ezzel elbaszva par percnyi akciot.
Amugy hihetetlen, hogy kozel 20 evnyi jatekfejlesztes utan az io, bazi hangulatos, de meg mindig kiforratlan, sokszor indie cuccra hajazo, hibakkal, atgondolatlan mukodessel teli jatekot tud csak osszerakni.
2.
2.
GAMEROD
Nem volt annyira rossz az előző sem, plusz ha jobban belemerült az ember rohadt jó dolgokat lehetett felfedezni benne. Nem feltétlenül kell nyílegyenesen a célpontokra koncentrálni. Egyetlen hátránya csak az epizodikus forma volt, és az hogy nem nagyon szőtte át valami sztori a pályákat mint a Bloodmoney-ban.
1.
1.
Sandic1994
Elvitathatatlan, hogy nagyon szépek a helyszínek, ahogy az előző részben is azok voltak, de valamiért még sem adtak akkora játékélményt, mint amit a Hitman 2:Silent Assassin-tól, vagy a Blood Money-tól kaptam anno. Nem tudom miért, talán a kevés pályába gyorsan beleuntam, egy-egy helyszínnel játszottam 2-2,5 órát, ás utána nem volt kedvem más küldetést csinálni rajtuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...