Kiszivárgott felvételen az Amazon-féle New World

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 4.
  • Videó
Link másolása
Pont a héten láttunk friss képeket a webáruház MMO-járól, a New Worldről, ma pedig kiszivárgott egy hosszabb gameplay bemutató róla. Az már borítékolható, hogy a Lumberyard Engine parádés látványt produkál.

Most, hogy végre látunk valamit a két éve bejelentett MMO-ból, konkrét részleteket is megoszthatunk róla. A New Worldben egy frissen felfedezett kontinensre látogatnak a játékosok, egy szerveren akár 10 ezren lehetünk jelen. Ne hagyományos MMO-ra gondoljatok, itt a túlélőelemek sokkal fontosabbak.

Az alábbi felvétel (nem vicc) a Pornhubra szivárgott ki először, innen mentették át a YouTube-ra, de vélhetőe  itt sem marad fent sokáig.

Gyűjtögethetünk és építkezhetünk, az erőforrásokból különféle eszközöket fabrikálhatunk magunknak. Például a bőrök cserzéséhez elsőként az erre alkalmas állványt kell összeraknunk. A harcrendszer az akciójátékok formuláját használja, noha a képernyő alján a bevethető képességek ikonjait is látjuk.

A térkép eléggé változatos, magas fűvel borított puszták, erdők és mocsaras vidékek váltják egymást, és megfordulunk a hegyvidéken is. A szövetségesek nagyon fontosak, noha őket is hátba szúrhatjuk, mint a Rustban.

A New World jelenleg zárt alfastátuszban van, ezen a linken lehet jelentkezni tesztelőnek. A végleges változatra még két évet várnunk kell. A legutóbbi képekért erre fáradj!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...