PlayStation 3 - Törd fel és nyerd meg!

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 30.
  • Érdekesség
A Sony érdekes versenyt hirdetett, melynek főnyereménye nem más, mint egy PlayStation 3 - a feladat "annyi", hogy feltörjünk egy - a gép által futtatott - weboldalt.
A Sony érdekes versenyt hirdetett, melynek főnyereménye nem más, mint egy PlayStation 3 - a feladat "annyi", hogy feltörjünk egy - a gép által futtatott - weboldalt.A verseny szervezői fogták magát, a gépet, feltelepítették rá a Linuxot, s egy weboldalt lőttek fel a világhálóra rajta keresztül, melyre a kiírások mellett a fenti képet is feltöltötték. A feladat "egyszerű": elsőként kell eltávolítani a szájtról (link alant) a fotót, meghackelve ezáltal a Sony újgenerációs konzolját. Persze a gépre vigyázni kell, hiszen a nyeremény ezen PlayStation 3 lesz a Linux-szal, a speckó 160 gigás merevlemezzel, egy HDMI-kábellel és egy Resistance: Fall of Man című játékkal egyetemben. További apróság, hogy a versenyre bárki jelentkezhet földrajzi megkötés nélkül!

10.
SWBF2
Óóóóó széttöröm egy kalapáccsal és meghekkeltem DDD
8.
kismimo
és mit kell itt csinálni ?
7.
skiz0
azért elfogadnám a nyereményt :DD

van egy ötletem...üljünk össze páran, aztán haxoljunk ezerrel :D

háááátha... :D
5.
Daks
ez az év kérdése :D "hogy kell hackelni?" :D:D:D
4.
Guppi
Hogy kell hackelni?? Kár hogy nem értek hozzá :(((
3.
fojesz
Az alsó linkre kattintva egy oldalra jutsz el. Ott egy ugyanilyen képet fogsz látni, mint amilyet itt. Azt kell törölni az oldalról, ezt viszont csak úgy tudod megtenni ha értesz a hackeléshez, és fel tudod törni az oldalt.
2.
TOM X
én ezt nem értem teljesen! mi a feladat pontosan??
1.
Daks
hirtelen azt hittem, hogy a masolasvedelmet kell feltorni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...