Resident Evil 2 - új speciális kiadás Európának

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 25.
  • Hír
Link másolása
Bár nagyon távolinak tűnik a Resident Evil 2 felújított kiadásának megjelenése, a Capcom azért igyekszik jól ütemezve lerántani a leplet a játék különböző kiadásairól. Most éppen az Európának szánt fémdobozos kiadás bukott le.

Nemrég mutatkozott be a Resident Evil 2 modernizált változatának Deluxe-kiadása, hogy aztán a Capcom most lerántsa a leplet egy újabb speciális változatról, ami ezúttal úgy néz ki, csak Európában lesz kapható.

Sajnos a fémdobozos kiadás tartalma eléggé visszafogott, így az alapjáték mellett mindössze egy olyan DLC-t kapunk pluszban, ami Claire Redfield küllemét változtatja meg. Az egész szépséghibája, hogy ez a változat csak konzolokra lesz beszerezhető.

A Resident Evil 2 január 25-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

4.
4.
nomcsa
#3: En szemely szerint orulok, hogy ezzel probalnak penzt kihuzni a zsebembol, ahhoz kepest, hogy milyen pofatlansagokat kapunk neha az arcunkba mint "dlc", ez meg boven elfogadhato szerintem.
3.
3.
Egyébként ez, hogy DLC-ként adják a skineket nekem nagy visszatetszést okozott. A régi játékban a kezdéstől végig kellett menni a rendőrségig úgy, hogy nem veszel fel és használsz egy holmit sem és akkor a bejárat előtti aluljáróban ott volt tápos zombiként Brad, a helikopterpilóta az 1-ből. Amire odaértél már tutira húzta a belét az embered. Kilőttél rá mindent és még mindig jött, úgyhogy még késelgetni is kellett. Ha nem evett meg 100-szor és lenyomtad, akkor szedhettél belőle egy kulcsot, amit majd később a rendőrségen kellett használni. A megfelelő helyen, a menüből. Ott, abban a szekrényben volt a karakterhez 2 ruha. Szóval meg kellett érte dolgozni, de ott volt.

?Most meg DLC-ben árulják?

Persze megtehetik és tegyék is meg, de úgy, hogy megjelenés után meg lehessen még játszani ezt a gameplayt és akkor is legyen szerkó. Mondjuk a két sima régi Resi 2-es alternatív ruha. Akkor azt mondom DLC-zzenek vele. De ha nem lesz ilyen, akkor ritka csiribiri a Capcom és kívánom, hogy rohadjon rájuk az összes skin, ne vegye senki.
2.
2.
#1: Ez a húzás azoknak szól, akik spéci fanatikus rajongók. Az első rész sikere után anno azonnal nekifogtak a második elkészítésének. És lett egy alpha verzió a játékból, amiben még nem Claire volt a másik szereplő, hanem ez az Elza Walker. De az a játék több sebből vérzett és unalmas volt. Ekkor újra kezdték, de már ugye a mindenki számára ismeretes felállással. Ez az Alpha viszont kikerült a netre és most Resident Evil 1.5 néven fut. Ennek az őrületnek a rajongói kedvéért jött létre ez a skin.
1.
1.
Dízel
Ez a skin kb 15 perces munka volt a fejlesztők részéről. Na jó lehet kicsit több, de azért vicc hogy ezzel a lószarral akarnak még több pénzt lehúzni. Mondjuk a game a lényeg, meg mellé én szivesen fogadtam volna egy figurát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...