A PlayStation 3 az utolsó Sony-konzol?

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai napon átalakult a Sony vezetősége, Ken Kutaragi átengedte az elnöki karosszéket Kazuo Hirainak - állítólagosan ez a Sony üzletpolitikáját is érintheti majd.
A mai napon átalakult a Sony vezetősége, Ken Kutaragi átengedte az elnöki karosszéket Kazuo Hirainak - állítólagosan ez a Sony üzletpolitikáját is érintheti majd.



Persze Kutaragi úr továbbra is Hirai felettese lesz, azonban a japán céget főként utóbbi emberünk fogja befolyásolni. Szakértők szerint ez komolyabban érintheti majd a Sony jövőbeni terveit is, például úgy, hogy nem készítenek több konzolt: nem lesz se PlayStation 4, se PlayStation Portable 2.

A mérnökként dolgozó Kutaragi hatására készült el az eddigi három PlayStation, Hirai vezetésével azonban a Sony politikája megváltozhat, s a hardware fejlesztését háttérbe szorítva a szoftverekre koncentrálhat majd inkább a vezetőség. Elemzőink azt mondják, hogy miután a cég minden eladott PlayStationnel veszít (aki nem tudná: a konzolok elkészülte többe kerül, mint a bolti ár), a sok-sok játék erős támogatására mindenképpen szükség lenne. Ez valóban így is van, mindenesetre ne temessük még el a PlayStation 4-et.
20.
20.
powerfantastic
én ugy tom még lesz az xbox720
19.
19.
Dajin
hát azért elég jol csinálja a microsoft, nagyon jo az üzletpolitikája, és sikerült hatalmas neveket megnyernie pl a blude dragonhoz ..

mondjuk a sony nem emiatt szorult meg, hanem inkább a saját nyakuk köré tekerték a kötelet egy picit, probálgatták milyen szoros, csak nehogy az ms kirugja alóluk a széket...

amugy ami2 abban igazad van hogy nemlesz ez végül bukta, csak a név is eladja
18.
18.
Dajin
szoval nem mondtam énsem vagyok mindenhato= egy szóval sem mondtam ezt, énsem vagyok mindenhato
17.
17.
Dajin
Carbon akinek nem inge ne vegye magára, de tényleg nagyon sok hozzá nem értő van...nemkell leszolni a másikat ilyen primitív modon

"asszed te mindent tudsz mas meg semmit...." ezt te honnan bogoztad ki? szoval nem mondtam énsem vagyok mindenhato, ha az lennék már rég töröltelek volna a rendszerből:D
16.
16.
Pukhi-zik
Sztem meg egy rakás ovodabetyár irkál agytalanul.A hír meg hoki.
15.
15.
Guppi
Nekem semmi bajom az x-boxal pedig ps-fan vagyok. De az x-box szerintem csak egy utánzat amit a playStation-ról másolt le.
14.
14.
Carbon
jaj dajin ha vkinek nem az a velemenye ami neked akkor mar mindjart nemhozza erto mi? szanalmas vagy ezekkel a beszolasaiddal mert asszed te mindent tudsz mas meg semmit....ennyit rolad most meg a temahoz: en is csak a psp2 miatt sajnalom nem lessz tobb konzol(bar sztem ezt nemkell annyira elhinni, de ez ugyis csak par ev mulva fog kiderulni sztem) mert a pspt jo cuccnak tartom megha nekem nincs is mert nincs annyi folosleges penzem
13.
13.
machintos
a sok elvakult ps fan(sgeza16)öregem télneg ellehetne már az ilyeneknek zuznia pi...-be...naem is ragzom tovább.

sajnálnáma sony-t a psp miaatt mert én nekem is van egy psp-m és kivvi lennék milyen lenne a psp2.
12.
12.
Ca$h
Srácok SRÁCOK!!! Elképesztő ovoda folyik itt, szeirntem mindeki menjen szépen vissza a homokozóba, de nehogy megegyétek a macsak kakit, mert akár bele is halhattok. Én személy szerint nem fikáuom egyik céget sem, talán a Sonyval csak annyi baj van, hogy lehet bele fog bukni a PS3 gyártásba. De ez csak egy sajnálatos dolog lenne hiszen a PS3 nem tehet róla hiszen szuper jó konzl lesz az is. Nekem van PC-m, PSP-m és X360-am is, és könnyne lehet hogy veszek egy PS3-at is. Remekül megvannak ezek a gépek egymás mellett és érdekes módon az én kis othonomban nem hárborúznak egymással, hiszen mindegyik tudja, hogy nagyon jók a maguk nemében... ennyi...
11.
11.
nimat16
sgeza 64, volna hozád egy kérdésem.Megmondanád,hogy pontosan miért is szar az xbox vagy az xbox360?Ugyanis azt nem írtad le csak fikázod.A a két konzol napra pontosan ugyan akor jelent volna meg akkor is az lenne esélye a box-nak(nagyobb mint a ps-nek).Ja és ha már üzletpolitika a sony is qrwa jó fej,veletek európai fanboyokkal ugye?Benyal a japánonknak meg az amcsiknak viszonylag jó áron,rajtatok meg behajtja a hasznot.Ti meg elvakult módon meg is veszitek.Szóval ezen kéne gondolkodni,nem egyből fikázni az ms-t meg a boxot.
10.
10.
FNorberto
Itt mindenki szidja a másikat hogy mien elvakult gyökér:DÉs a válaszaikkal ugyan arra(ha nem lentibb) szintre mennek le:DNézzétek meg Zoly91 üzijét,én se bírom a sony konzoljait na és.Aztán jön a válasz kiswechPS3-tól hogy mien hülye(senkit nem sértek meg:D)pedig az üzenet ugyan abban a stílusban megy csak,írója épp nagy X helyett nagy PS feliratú pólót visel:D(kicsit kusza,de a lényeget fogni fogjátok:D)Ha már vitáztok akkor legalább úgy mint a cool-turált emberek és ne úgy mint a politikusok:DJa igen és nekem csak PC és 360-kell!!!:D
9.
9.
Dajin
Ch4Bi HUN abba megint beletudnék kötni hogy "x-boxra sokkal jobb játékok jönnek" de annyi it az elvakult, dolgohoz nemértő ember hogy felesleges.. meg hogy a kontroller szar lenne.. max te vagy vele béna, nem a kontrollere kell fogni
8.
8.
heavenly sword
Ne vesszen egyik se!

A felhasználók járnak a legjobban, ha ezek a nagy cégek rivalizálnak!
7.
7.
Ch4Bi HUN
Nos nekem hányingerem van amit a sony művelt az emberekkel meg a ps3-tól is... igen xbox párti vagyok de nem itt fitogtatom a tudásomat, nem látom értelmét ennek az örökös konzolháborúnak, valakinek ez valakinek az tetszik... én pl miért nem vennék ps3-at: xbox360 -ra sokkal jobb játékok jönnek és olyanok amik engem érdekelnek Halo 3 4ever!! a kontrollere meg egy nagy rakás szar! játszott már valaki ps-en fpst? Halo 2 pro gamer vagyok és 360-controllerével eszméletlenül jó lehet játszani... és miért is vennék psy3-at ha az x-et sokkal olcsóbban megkapom...?
6.
6.
Adam9212
5.
5.
FNorberto
Drukkolok a 360-nak de ez kicsit könnyű győzelem lenne:D
4.
4.
nfsman
hát remélem versenyben marad mert ha nem akkor gáz van mivel a microsoft azért nyomatta a sok jó címet és azért gyúrt rá a hardverre az x360-nál h. megelőzze a konkurenciát a Sony-t na mármost ha nincs sony akkkkor nincs konkurencia ha nincsa konkurencia nincs fejlődés ha nincsa fejlődés akkor meg mi a halálnak gyűjtsünk 100ezreket konzoilra???
3.
3.
Sutekh
A hír azért fura, mert egyre több exclusive cím vásárlódik átt x360ra. Hamarosan csak a saját kiadásu játékaira támaszkodhat a Sony. Remélem nem jár úgy mint a Sega.
2.
2.
Heater
Azóta a Sony is reagált erre a barom "szakértőre":



SCEA's Dave Karraker calls Sakurai's statement "short-sighted." Wedbush analyst Michael Pachter is also quoted as saying Sakurai's comments are "foolish" and "embarassing."
1.
1.
Guppi
Hát remélem nem így lesz. Kár lenne érte...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...