Humble Monthlyban a Slay the Spire és a Squad

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 3.
  • Akció
Link másolása
A Kingdom Come: Deliverance és a Surviving Mars hónapja után ismét remek ajánlatokkal csábítja a Humble Bundle csapata feliratkozásra a játékosokat; ezúttal a Slay the Spire és a Squad párosa kapta a főszerepet.

A Squadot talán mára már senkinek sem kell bemutatni, az Offworld Industries csapatának félig realisztikus, félig arcade katonai FPS-e az egyik legnépszerűbb nagy létszámú, csapatmunkán, kommunikáción és koordináción alapuló játéka a videojátékiparnak. Évek óta rendszeresen újabb és újabb izgalmas részletekkel érkező frissítéseiről mi is gyakran írtunk már, a hét elején például pont megérkeztek a kanadai egységek a játék világába, és még egy olyan profi modkészítő eszközt is lelepleztek a fejlesztők, mellyel könnyedén át tudták ültetni a rajongók a játékot az Alien-filmek világába.

A másik cím a roguelike pakliépítős, labirintusfelfedezős szerepjáték, vagyis a Slay the Spire, mely 200-nál is több egyedi kártyájával, és procedurálisan generált pályáival szinte soha véget nem érő kalandokat és kihívásokat ígér. A két játék mellé a szokásos 12 dolláros áron szeptember 6-án további címek érkeznek majd közel 100 dollár értékben, szóval mindenképpen érdemes lesz alaposan megfontolni az alábbi linken elérhető bundle beszerzését.

15.
15.
Ooorky
#13: Én másfél év kihagyás után vettem egy Ck2 bundle-t, az alapjátékot elajándékoztam, mert már megvolt valahonnan (talán EU 3 bundle?).
De ezt kivéve hiába nézek rá 2-3 hetente, sosincs semmi ami megfogna benne.
14.
14.
BrockSamson
Kinek melyik. En peldaul azt a honapot ugrottam at, amikor a CoD Black Ops 4 volt a havi csomagban, mert teljesen hidegen hagyott.
13.
13.
crytek
#12: Még jó ,hogy van ez a funkció. A teljes csomagon túladtam mert egyik sem érdekelt + a Kingdom a korábbi humble ingyen osztásból megvolt.

Egyre gyatrább a csomagok minősége..pedig annyi de annyi régi cím van ami simán bekerülhetne
12.
12.
adamsfamily
#1: Erre én is azt nyomtam.Pedig a múlt hónapban nem volt rossz a kingdom come és a surviving mars.
10.
10.
Cuppak
#9 Steam user review nem hazudnak, brilliáns játék szerintem, játszottál vele egyáltalán? De végülis miért nem lepődök meg, a magyaroknak megfelelni szinte lehetetlen
7.
7.
Cuppak
#4 Szerintem utóbbi évek egyik legjobb indie játéka.
5.
5.
crytek
#4: Nem beszélve hogy ott a 1euros game passba...
4.
4.
B-Shaggy
#3: Slay the Spire egy időben elég népszerű volt, de sajnos volt egy jó ötletük, és túl egyszerűre és unalmasra csinálták, szóval nem maradtál le semmiről.
3.
3.
kryszisz
#1: Én konkrétan azt sem tudom mik ezek, pedig alapesetben szoktam ismerni őket:D
1.
1.
crytek
2. pause-om meg is volt moslékabbnál moslékabbak megint :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...