Rebootolja a Disney a Reszkessetek, betörők!-et

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, itt árulta el a befektetőknek, hogy több más Fox-cím mellett a Reszkessetek, betörők!-et is rebootolni készül. Az újrázás a Disney+-on rajtolhat majd el.

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója erősítette meg a cég befektetőknek tartott helyzetjelentésén, hogy rebootolni készül a Reszkessetek, betörők!-, az Éjszaka a múzeumban-, a Tucatjával olcsóbb- és az Egy ropi naplója-sorozatokat is. Az újrázásokat egytől egyig a Disney+ szolgáltatásra szánja a vállalat.

Ezek a címek is a 20th Century Fox szárnyai alá tartoztak, amelyek a stúdióbirodalom 71,3 milliárd dolláros felvásárlása után kerültek a Disney kötelékébe. Iger szerint a céljuk az, hogy a Fox katalógusából minél több nevet hasznosítsanak, ezzel is színesítve a platformjaikon elérhető tartalmakat. Az már nem derült ki, hogy filmként vagy tévésorozatként térhetnek-e vissza az emlegetett címek.

Az sajnos nem derült ki, hogy mi lesz a Stoned Alone sorsa, amelynek a munkálatai még azelőtt vették kezdetüket a Foxnál, hogy a Disney bekebelezte volna a céget. A Stoned Alone a Reszkessetek, betörők! felnőtt verziója Ryan Reynolds főszereplésével, amelyben hősünk - miután lekési a gépét - betépve igyekszik megvédeni a házát a betörőktől.

24.
24.
#17: El is mondhatnad nekik, hogy mi hogy volt par mondatban, nem lesz semmi bajuk tole, ha felfogjak a kulonbseget.
21.
21.
GAMEROD
Legalább 2057-re kap valami változatosságot a retek klub karácsonyi műsora.
17.
17.
godach
#7: Ebből is lehet jó.
Én pl ha berakom a gyerkőcöknek, a vezetékes telefont nem is ismerik.
Csodálkozom a kérdéseken, miért nem hívja fel mobilon.
Szóval bőven kell vérfrissítés ezeknek.
16.
16.
godach
Előre tudtam a komment számból, hogy nem sok értelmes megjegyzés lesz csak a Disneyre ugranak az emberek.
15.
15.
Juha
Biztos modernebb eszközökkel szeretnék a mai fiatalokhoz eljuttatni a sztorit (drónok bevetése stb.), mint ahogy azt a 3. (Vagy 4.?) résznél is láttuk a kisautóba rejtett chippel, az is akkora kultfilm lett, hogy sosem bírtam végignézni...
14.
14.
hoaw
#13: Nem beszélve a nagyon jó szellemírtók és Men in black filmkeről.
13.
13.
ABorealis27
#7: Milyen fantasztikus is, hogy kaptunk tavaly egy The Predator című remeket tavalyelőtt pedig egy Alien: Covenantot, nem? Vagy gumipingvines Star Wars-t.
12.
12.
crytek
Ez kimaradt a cikkből

"a Disney a feje tetejére állítja az eredeti alapötletét: ezúttal nem egy kisfiú száll szembe tolvajokkal, hanem egy házaspár egy kisfiúval, aki meglopta őket.
A Collider már azt is tudni véli, hogy az egyik főszerepre Melissa McCarrthyt nézték ki, a rendezői széket pedig Dan Mazer (Borat, Nagyfater elszabadul) foglalhatja el. Azt a lap is leszögezi, hogy ezeket az információkat még ne vegyük készpénznek"
10.
10.
prodigy1990
#7: Hidd el, nem lenne az olyan jó. Pontosan ez a baj a mostani filmekkel, hogy már annyira látványosak, hogy már szürreális. A régi filmek úgy tökéletesek, ahogy vannak, egyikhez sem kéne hozzányúlni, mert abból jó még sosem sült ki.
9.
9.
prodigy1990
#5: Ezek a fiatalok sokkal jobban járnának, ha az eredeti filmet néznék meg.
Ne ezeken a szutyok rebootokon nőjjenek fel.
8.
8.
prodigy1990
A Disney-t ismerve már most temethetjük ezt is.
Már évek óta egy épkézláb filmet nem tud kiadni a kezei közül.
7.
7.
hedzsooo
Én a magam részéről mondjuk inkább jópár 80-as, + 90-es évek beli sci-fi, + fantasy film reboot-jainak örülnék, mert ott bizony azért a mai látványvilággal lehtne mit kezdeni nem egy esetben. Szóval szerintem ott sokkal ütősebb változást lehtne eszközölni, mint pl. 1 mezei vígjáték film esetében.. :)
6.
6.
hedzsooo
#5: *Ja, most néztem, a Reszkessetek betörők! c. film első rész pl. közel 30 éves már, huh..
5.
5.
hedzsooo
#1: Egy 12 éves gyereknek, vagy akár már egy 20 éves fiatalnak is miért lenne unalmas, ha amikor ezek a filmek annó kijöttek még meg sem született, vagy kisbaba volt? Igen, valószínűleg azért egy 20 éves már láthatta a Reszkessetek betörők c. film minimum egy részét de még egyébként rengeteg jó film készült a 80-as, 90-es években (+ persze előtte is), amiket egy 20 éves biztosan nem nézett meg mind, visszamenőleg..
4.
4.
user101
Már négyszer rebootolták nem ? :)))
3.
3.
PaprikaJancsi
Remélem azért a Stoned Alone elkészül :)
2.
2.
B-Shaggy
#1: De mitől unalmas? Nem muszáj megnézni, és ettől még ugyanúgy jönnek új filmek.
1.
1.
Szelenas
Mi a f@szért? Iszonyat unalmas ez a reboot mánia
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...