HWSW: Windows 10 - közel az egymilliárd

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Egészen komoly ökoszisztémát rakott össze a Microsoft, amikor úgy döntött, közös ernyő alá tereli a PC-s és xboxos játékosokat. Mindennek az alapját a Windows 10 szolgáltatja, ami jelenleg 900 millió készüléken fut.

Erősen közelít az egymilliárd készüléket jelentő mérföldkőhöz a Windows 10, a Microsoft bejelentette, a rendszer már több mint 900 millió aktív eszközön fut. Az értékről Yusuf Mehdi, a vállalat Modern Life, Search and Devices Group részlegének vezetője számolt be Twitteren. Ez persze nem csak a PC-ket takarja, de az Xboxtól, a HoloLensen át, egészen a Surface Hub modellekig minden Windows 10-es eszközt.

Mehdi kiemelte, hogy az elmúlt 12 hónapban a Windows 10-et futtató készülékek listája gyorsabban bővült, mint korábban bármikor - noha azt már nem árulta el, ez pontosan hány eszközt jelent. A ZDNet ugyanakkor elég jó képet fest a tempóról, ahogy a lap is rámutat, a Microsoft idén márciusban beszélt 800 millió aktív Windows 10-es eszközről, a 700 milliós mérföldkövet pedig tavaly ősszel lépte át a rendszer. Ugyancsak egy éve közölte a cég, hogy vállalati környezetben az eszközök fele már Windows 10-et futtat.

Érdekelnek a további részletek? Irány a HWSW!

11.
11.
Duken
#1: +1 A Gears5 ténykeg jó kezdet. Annyi tőkéjük amennyi van hihetetlen milyen játékokat finanszirozhatnának és tehetnének le az asztalra, amikkel a sony címeket is a földbe döngőlnék! Csak hát nemcsak tőke kell ehhez hanem tökösség is!
4.
4.
mestermagyar
#3: Én arra jöttem rá hogy legit létezik egy olyan embertípus amelyik tényleg kis szarokon folytat kereszteshadjáratot. Amit te csakúgy használsz, ott neki vérre menő küzdelme van azzal hogy miért hiányzik egyetlen gomb valamilyen random alkalmazásból, vagy valami nisé funkció miért nem képes így meg úgy üzemelni.



Onnan tudom ezt, mert ez az embertípus általában megpróbál Linuxra váltani egy ponton és eljátssza ugyanezt ott is.
1.
1.
Őrnagy
Na, akkor itt az ideje, hogy kicsit több figyelmet fordítsanak a játékfejlesztésekre.
A Gears 5 jó kezdetnek :)
Gondolom, van rá keret.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...