Rainbow Six - ütős újdonságokat hoz az új szezon

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 8.
  • Letöltés
Link másolása
A hétvégén hivatalosan is bemutatkozik a Rainbow Six: Siege aktuális évadának negyedik szezonja, a Operation Shifting Tides, ami az új operátorok és térkép mellett izgalmas kiegészítőkkel és fegyverekkel is bővíti a repertoárt.

Hétvégén, a Pro League Season X Finalsen mutatkozik be a Rainbow Six: Siege következő szezonja, amiről már tudjuk, hogy Operation Shifting Tides címen fog futni. Természetesen most is a szokásos újdonságokra lehet számítani, vagyis két új operátorra és egy térképre.

Az új játszható karakterek és képességeik egyelőre nem ismertek, egy videó azonban elárulja, hogy egy ütős mesterlövészpuska és egy, a védekezéshez szánt kiegészítő már biztosan benne lesz az évad negyedik szezonjában.

A feltételezhetően kenyai és indiai operátorok egyike biztosan kap egy CSRX-300 nevű puskát, aminek az az érdekessége, hogy olyan lövedéket használ, amivel úgy hasítanak át a golyóink a falakon, mint kés a vajon. Emellett kapunk majd egy ennél combosabb lövedéket is, ami a páncélozott falak ellen lesz hasznos.

A másik újdonság egy kiegészítő lesz, a Mag-NET, ami lényegében egy elektromágneses erőteret hoz létre, így képes a kilőtt golyókat magához vonzani.

10.
10.
adamsfamily
#7: Azért most már ott van a Newcomer és az Unranked mód.
De egyedül nem sok értelme van nekiugrani ennek a játéknak,mert a kommunikáció azért nagy segítség tud lenni.
Elég szerencsétlen vagyok néha,mert hamar megunom,de még így is,hogy 3-an 4-en játszunk 0.97-es nyerési arányunk van,ha egyedül tolom 60% hogy kikapok.
7.
7.
LexerTheFirst
#5: Nem, ráadásul a közösség is szándékosan baszakszik a kezdőkkel, szóval aki belekezd az tényleg kerítsen 4 embert mert nagyon meredek a tanulási görbe, főleg ha meccsenként kickelnek mert a csgo-s filozófia alapján kicsit bátrabban mész a kelleténél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...