Modern Warfare - végre itt a Gun Game!

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 22.
  • Letöltés
A mai napon megérkezett a játék 1.09-es frissítése, mely a szokásos javítások mellett rengeteg újdonságot is hozott; új játékmódokat, Spec Ops-hadműveleteket, és hozzá még visszatért a régi, háromcsillagos értékelési rendszer is.

Az új frissítésnek ennek megfelelően a mérete is jókorára duzzadt; konzolokon 12 GB-ot, PC-n pedig 20 GB-ot tölthetünk le, mielőtt elindíthatnánk a megújult játékot. De lássuk is, hogy pontosan mik várnak ránk az indítás, és a shaderek hosszú perceken át tartó telepítése után!

Az eddigi négy Spec Ops-küldetés mellé kaptunk két újat Operation Harbringer és Operation Brimstone címmel, melyek teljesítését a játék immár a korábbi részekből ismert háromcsillagos értékelési rendszerben szemlélteti majd, és persze a jutalmat is ennek fényében markolhatjuk fel.

Izgalmasabb dolgok várnak ránk a multis részlegen, ahol vadonatúj játékmódként megérkezett a sokak által hiányolt Gun Game, melynek 10 fős összecsapásai során minden egyes kill után más és más fegyvert kapunk automatikusan. A Realism playlist sem maradt érintetlen, mostantól minimap nélkül játszhatunk a Domination, a Hardpoint, a HQ és a Kill Confirmed játékmódokban is.

A frissítés során még sokat javítottak például az FN SCAR 17 sebzésén és kiegészítőinek működésén, illetve a játék indítása után most már az Activision-logó belibbenésénél sem fogunk szívinfarktust kapni a magas hangerő miatt. A patch részletekbe menő leírását az alábbi linken érhetitek el.

A Call of Duty: Modern Warfare jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el, a játékról írt tesztünket pedig itt olvashatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...