Launch traileren a MechWarrior 5: Mercenaries

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 6.
  • Videó
Link másolása
A Piranha Games napokon belül megjelenteti a MechWarrior 5: Mercenariest, melynek örömére egy friss előzetes is érkezett. Sajnos azonban az is kiderült, hogy a rajt időpontjában nem lesz sem sugárkövetés, sem pedig DLSS a játékban.

Ugyan még nem sokat tudunk a játék optimalizációjáról, a Piranha Games fejese, Russ Bullock legutóbbi nyilatkozata nem sok jóval kecsegtet. Elmondása szerint azt csak pár nappal a rajt előtt találták ki, hogy a játékban mégsem lesz valós idejű sugárkövetés, mivel még némi csiszolásra szorul az effekt alkalmazása, viszont már olyan sok munkát fektettek bele, hogy semmi esetre sem kívánják kihagyni az NVIDIA nyalánkságait a játékból. A jelenlegi tervek szerint valamikor 2020 januárjában kaphatja majd meg a valós idejű sugárkövetést és a DLSS-t is a játék egy jókora frissítés keretein belül.

A MechWarrior 5: Mercenaries december 10-én rajtol el, egyelőre kizárólag az Epic Games Store-ban.

2.
2.
Stack
Én nagyon várom ezt a játékot.
Amint nem csak az epic storeban lesz veszem is meg :)
1.
1.
Ooorky
Mehh.
~200 figurám van nagy része IS, megvan az összes magyarul megjelent regény, de ezt maximum bundle-ben veszem meg (vagy crytek-től ha megbontja a sajátját) , olyan szar volt tőlük az mwo is...
500$-os aranyskin-ekre emlékszik még valaki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...