Frissítve: Új rendezők a The Mandaloriannál?

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Az első évadhoz hasonlóan a The Mandalorian második felvonásán is több rendező dolgozik majd egyszerre, a legfrissebb pletykák szerint ráadásul néhány új név is érkezik majd a sorozat fedélzetére.

A The Mandalorian első évadán öt különböző rendező dolgozott Jon Favreau felügyelete alatt, így Dave Filoni mellett Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard és Taika Waititi is közreműködött a munkálatokban. Hasonlóképp lesz ez az októberben rajtoló folytatás esetében is, a Black Series Rebels pedig már azt is tudni véli, hogy lesz egy-két változás a rendezői gárdában.

Persze még semmi sem biztos, de a Black Series Rebels szerint James Mangold és Robert Rodriguez is kapott feladatot a második évadnál. Nem tudjuk, hogy hány epizódot rendeznek ők, az sem világos, hogy együtt vagy külön dolgoznak majd, de valamilyen módon közre fognak működni állítólag. A forrás az első évad rendezői közül eddig Bryce Dallas Howard visszatérését erősítette meg, ő ismét egy epizódot vállalt el.

Hangsúlyozzuk, hogy mindez csak pletyka, és nem lenne meglepő, ha a Lucasfilm az augusztusi Star Wars Celebration előtt nem nagyon árulna el részleteket a The Mandalorian folytatásáról. Érdemes egyébként megemlíteni, hogy a legutóbbi hírek szerint Mangold más téren is besegít majd a stúdiónak, ugyanis ő pályázhat majd Steven Spielberg helyére az Indiana Jones 5 rendezői székében.

Update! James Mangold cáfolta a róla szóló híreket, állítása szerint ő még csak nem is tárgyalt a Lucasfilmmel a sorozat kapcsán. Ennek tükrében érdemes fenntartásokkal kezelni a többi infót is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...