Parodisztikus sci-fi RPG lesz a Minimal Affect

  • Írta: gorien
  • 2020. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Annyira hiányzott már a Mass Effect, hogy akármivel beérnéd, ami kicsit is hasonlít rá? Commander Creed és csapata a segítségedre siet a Minimal Affectben, amely a leglátványosabb elemeit épp abból a sorozatból kölcsönzi.

Az Immortal: Unchained mögött álló Toadman és a Sold Out legújabb játéka a science fiction-paródiák világába vezet, és a legegyértelműbb ihletője a Mass Effect-franhise volt. Minden rajzfilmes eleme ellenére azt ígérik a fejlesztők, hogy maga a játék nem lesz vicc: egy humoros, de rendesen felépített akció-RPG-t kapunk majd a Minimal Affect képében.

A Minimal Affectben egy űrhajó legénységének megkérdőjelezhető képességű tagjait kell küldetésre vezetnünk, hogy – meglepetés – megmentsük az egész galaxist. Creed parancsnokot és bandáját számos küldetésre elkísérhetjük, miközben új képességeket tanulunk, komoly döntéseket hozunk és felderítjük a világot. Az előzetes alapján a játékmenet egyértelműen a Mass Effectekből szökött.

A játék 2021-ben jelenik meg PC-re és minden nagyobb konzolra, de a pontos platformlistára még várnunk kell. Addig is, ha többet szeretnél megtudni a Minimal Affectről és a Kopaszodó Sas agyament legénységéről, a játék weboldalán találhatsz érdekességeket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...