Xbox Series X - ezt a logót délután még sokat látjuk

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 7.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, velünk együtt a Microsoft is tűkön ülve várja a ma esti Inside Xbox eseményt. Nem is bírták cérnával, ezért gyorsan megvillantották, hogy milyen logó fog az előadáson nagyon sokszor vissza-vissza köszönni.

Bár egyelőre nem kaptunk hírt olyan játékról, amely kizárólag Xbox Series X-exkluzív lenne, azt azért senki nem tagadja, hogy hiába futnak majd Xbox One-on is az új címek, várhatóan a next-gen konzolon lesz az igazi élmény játszani velük.

Nos, a fenti - nem teljesen ismeretlen - logó pontosan ezt hivatott prezentálni. A Smart Delivery rendszer lehetővé teszi majd, hogy bármelyik Xboxra is vegyük meg az adott játékot, azt külön költségek nélkül tudjuk futtatni a jelen és a következő generációs konzolokon is. Amelyik játékokon pedig ez a plecsni ékeskedik, azok maximálisan kihasználják majd a Series X-ben rejlő brutális hardveres előnyöket. 

A nemrégiben közzétett Twitter-posztban a redmondiak azt ígérik, nagyon sokat fogjuk látni ezt a logót a ma délután 5 órakor esedékes Inside Xbox keretein belül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...