DOOM Eternal - megjelent a játék első DLC-je

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 20.
  • Videó
Link másolása
Retteghetnek a démonok és az ősi istenek, hiszen a mai naptól indulhat a létszámuk csökkentése a DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One-ban. A megjelenés mellé most egy pörgős launch trailer is befutott.

Az ígéretekhez hűen a mai naptól elérhető a DOOM Eternal első - és nevéből vélhetően nem is az utolsó - nagyobb DLC-je, a The Ancient Gods, Part One, aminek a zenéjéből már múltkor kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt.

Az utolsó előzetes alapján a kiegészítőben sem lesz hiány lövöldözésből, dimenziók (és platformok) közötti ugrálásból, illetve - ha már említettük a zenét - lábdobból. A DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One már tölthető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on - az utóbbin az alapjáték elérhető az Xbox Game Pass részeként is.

21.
21.
kryszisz
#13: Egyszer sem volt szerintem gondom a lőszerrel onnantól, hogy megtanultam, milyen táncra invitált a játék. Persze, nem standard lövölde, de szerintem 2 pálya alatt bele lehet tanulni a ritmusba. Azt mondjuk én is aláírom, hogy az utolsó 2 pályán már eléggé túltolták a biciklit egy-két arénában.

#17: a New Order jó volt nagyon (meg az Old Blood is, bár nagyon érződött rajta, hogy egy wannabe RtCW, és azt azért meg sem közelítette), de a New Colossus számomra óriási csalódás volt. Az egyik legtúlértékeltebb játéknak tartom evör, olyan identitászavarban szenvedett az a cucc, hogy az már szabályosan fájt. Persze a gunplay remek, a graf pofás, de ez inkább az engine érdeme, nem pedig a fejlesztőké.
19.
19.
Mortician
#13: Próbáltad a láncfűrészt is használni néha? Csodákra képes.
13.
13.
Dízel
Ez is loszer kereso szimulator mint az alap game? Valami hihetetlen idegesito volt allandoan loszereket keresni meg ugy megolni az ellefelet hogy mindenbol jusson. Ez nekem nem jatekelmeny.
11.
11.
delphijos
#4: Én magamon tapasztaltam hogy az ilyen FPS már nem tud lekötni. Régen én is élveztem pedig....
7.
7.
Falcon
Nagyon jo játék kár a kisporolt rendes multiért ez megbocsájthatatalan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...