Úgy tűnik, Oscar Isaac is Marvel-hős lesz

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Korábban is pletykálták a Disney+ Moon Knight-sorozata kapcsán, hogy Oscar Isaac alakíthatja majd a címszereplő karaktert, a minap azonban ezt megerősítette az anyag operatőre is. Az adaptációt egyébként Budapesten forgatják.

Noha a Disney vagy a Marvel még nem erősítette meg formálisan a korábbi pletykákat, Gregory Middleton operatőr megtette helyettük: úgy néz ki, tényleg Oscar Isaac alakítja majd Moon Knightot a Disney+ új sorozatában. Middleton egy Instagram-posztban kürtölte világgá, hogy ő maga is részt vesz a projektben, és ugyanitt említette meg, hogy Isaac lesz a címszereplő karakter megformálója.

A Moon Knight Budapesten forog Mohamed Diab dirigálása mellett, és bár az eredeti elképzelések szerint a She-Hulkkal és a Ms. Marvellel együtt a tavalyi év végéig befejezték volna, a koronavírus-járvány miatt megcsúsztak a munkálatok. A Marvel egyébként egész pályás letámadást indít Disney+-fronton, és korábban nem zárta ki, hogy a sorozathősei is beköszönjenek majd a mozifilmekben.

5.
5.
#3: Amikor a Dead Space 3 után alacsony eladásokra hivatkozva elkaszálták a sorozatot és kisvártatva bezárták a stúdiót.
4.
4.
Ps fanboy
#1: Emy Hennig-re gondolsz, aki egyébként maga hagyta ott a Nótit? Ő sosem írt TLoU - t, ő az Unchartedekért felelt egészen a harmadik részig, a négyet már valóban nem ő írta, hanem a haverunk Neill.
3.
3.
Nothing
#1: A Dead Space bukása...? Ez mikor történt?
2.
2.
kryszisz
#1: Oscar Isaac nem sztár, hanem egy kiváló színész, és a megnyilvánulásai alapján egy tök jó arc. Az Ex Machinában és a Llewyn Davis világában brillírozott, az Annihilationben is jó volt, bár ott nem jutott neki nagy szerep, és valószínűleg a Dűnében sem lesz vele gond. Az új SW trilógia pedig nem épp miatta lett olyan, amilyen. Úgyhogy kíváncsian várom mit hoz ki egy ilyen szerepből. Disney+ sorozatokból csak a Mandaloriant nézem (most még, de idéntől ugye jön a dömping), az fasza cucc. Persze a Twitteren megmondogató überzsurnaliszták szerint nem az, de őket igazából csak sajnálni tudom, valszeg nem sok örömüket lelik a hobbijukban.
1.
1.
Gondolom ez az Oscar Isaac egy sztár lehet, az ilyen Disney+ sorozatok meg jók lehetnek.

Én ezt nem tudom megítélni, de nekem a Dead Space bukása jutott az eszembe és az, hogy a tlou1 írója (akit kivágott a nóti, mert nem akart elég... ööö "megfelelő" sztorit írni) került oda hozzájuk Star Wars single player játékot készíteni, amit elkaszáltak, mert az EA live service játékokat akar tolni. Miért? Nem tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...