Thompson Gates-t okolja az egyetemi vérfürdőért

  • Írta: nimat16
  • 2007. április 20.
  • Hír
Link másolása
Jack Thompson (kereszteslovag, videójáték-inkvizitor) Bill Gates-t és a Microsoft-ot hibáztatja a Virginia Tech egyetemen történt mészárlásért.
Jack Thompson (kereszteslovag, videójáték-inkvizitor) Bill Gates-t és a Microsoft-ot hibáztatja a Virginia Tech egyetemen történt mészárlásért.


Thompson egy levelet küldött a GameAlmighty.com oldalnak, ami tartalmazott egy Bill Gates-nek címzett nyílt üzenetet is. A levélben azt állítja Thompson, hogy a Cho Seung Hui a Counter Strike-kal edzett arra, hogy élvezze a gyilkolást, és hogy hidegvérrel öljön, majd arra szólította fel a Microsoft-ot, hogy azonnal szüntesse be a Counter Strike servereket! Thompson az iskolai mészárlások 9-11-jének nevezi a Virginia Techen történteket, és a videójátékokat okolja.
28.
28.
manhunt2
Hahahahhaha ez kicsit vicces ennek semmi köze ehhez sztem ez hülyeség
27.
27.
fojesz
Itt nem a fegyvertartással van a probléma. Svájcban is lehet fegyvert tartani legálisan, mégsem lőttek még le soha senkit. Itt alapvetően a társadalmukkal van gond.



Thompson meg szerintem csak simán így akar bekerülni a törikönyvekbe - mert egy galamb.
26.
26.
Utys
Tényleg olyan már mintha fóbiája lenne a manusnak. Lassan jó lenne, ha valaki észrevenné, hogy mentálisan beteg ez az ember.



Másrészt meg a CS szerverekért nem a Valve felelős?
25.
25.
huszti
Ez mi hülye ez. A GTA volt a hibás, nem a kurva CS...
24.
24.
SWBF2
De ahhoz az emberben kell lennie egy "öldöklős" hajlamnak,hogy ilyet csináljon...erre a játék nem sokat pakol rá....
23.
23.
Mixer
de most érti vki hogy mért perelget mindenkit orba-szájba???:S
22.
22.
Shagy
emberek ez elmezavarodott az már biztos .szerintem gyerekkorába megseggezte a mostoha apja oszt azé van befordulva.oszt rossz vót neki akkor hadd legyen rossz mindenkinek azé baszogat mindenkit

!:D

21.
21.
Hycker
ez az le a cs serverekkel!! helyette huzzunk fel passziánsz servereket. de hát akkor az meg hazárdjáték lesz.. hüpp hüpp... ez egy idiota.
20.
20.
Daks
na ja de konyhakessel nem lehet valakit 20 méterről megölni.
19.
19.
kae-chan
najóvan.... 1; mosmá igazán leszálhatnának a gémekről 2; süllyesszük el amerikát 3; a következő háború már a gémerek és a hülyék között lesz xD + mixer jól mondja
18.
18.
Mixer
ennek a parasztnak biztos vmi baja volt gyerekkorában azért ien ba...tt 1

állat .A játékipar már nemis tőrődik vele mert nemér el semmit ellenűk.Még nemjőttem rá hogy mért perelget be mindenkit ,ha a saját

családja elkezd GTA-zni vagy CS-zni akkor őket is beperli??xDD ekkora 1

faxlámát:D
17.
17.
Fight!
32:

Én is XD Erre nemtok mit mondani!
16.
16.
ldavid
már vártam a következő agyrohamát.. xD
15.
15.
*Bennya*
Nah azért mert Thompson nem tudot elsü lenni 1 CSI szerveren nem igy kellene vissza adnia.Ekkora marhaságot.Azt várom mivel fogja a viva pinata -t okolni talán állat kínzásnal vagy a lego star wars-t pedig személység roncsolással vádolja majd.Ez az egész egy vicc.
14.
14.
Sogi
ez akkora 1 szerencsetlen amekkorat a Fold meg nem b*szott... ijen ember nem letezik, ez nem is tom h micsoda, mer nem ember az biztos, hanem vmi csernobilbol szabadult csodtomeg v nem is tom h minek nevezzem
13.
13.
MadDragon
A végén kiderül, hogy én okoztam a lövöldözést. :P

Ugyan már múltkor is kiderült, hogy fenyegetésekkel és pénzeléssel akart pert nyerni, de még mindig hagyják szaladgálni. Sőt, Ő maga egy ámokfutó. :P

Valószínűleg jobb egy bűnbakot találni, mint azt mondani hogy miért nem vette észre senki sem, hogy a gyilkos nem volt teljesen komplett.
12.
12.
FNorberto
Ez a fószer károsabb az egészségre mint game-eket nyomni 10000éven át:Duwe boll mellet ezt utálom a legjobban.Mikor lesz már vki aki lelővi ezt a f@szt?
10.
10.
Guppi
SOPRANO. Szerintem a gyereke magasról lesz@rja hogy mit enged meg neki az apja. Te talán mindig azt teszed amit az apád mond? ;-) Bár szegény gyerek biztos titkolja a suliban hogy Jack az apja.
10.
10.
logoffmeister
Komp akart lenni, de nem komplett. Ilyen idiótát még egyet nem hordott a hátán a Föld. Az már szokásos dolog volt nála, hogy ilyenek miatt a játékokat vádolja, de most Gates is? Én Bill helyében most szépen beperelném és jó mélyre elásnám ezt a dögöt!
9.
9.
naval
ha csak a "jókivánságaink"tizede éri utol ezt a gyökeret,már jó!!!
8.
8.
Daks
KULTÚRA. Légyszíves srácok, tartózkodjatok a mocskos szavaktól és az ilyen agresszív kirohanásoktól!
7.
7.
t.roli
Habáztatni kell valakit. Bill Gatest lehet is, de nem azért mert mert a windowson megy a CS... Meglepődtem, hogy itt nem említi meg a GTA 4 et. Ez az ember hiba a Mátrixban...
6.
6.
Unio
Éreztem, hogy ez lesz. Mikor hallotam a híreket meg láttam a tv-ben tudtam , hogy valamelyik majom a játékokat fogja vádolni. És ezek a hülye amerikaiak nem hogy a fegyvereket szüntetnék be hanem kitalálták azt, hogy kidolgoznak valami figyelmeztető rendszert, áááááá minek a fegyvertartási engedély minek az bunkó amerikaiak.
5.
5.
Guppi
Szerintem meg Jack Thompson a hibás. Szegény gyerek mikor meglátta a retradált fejét Jacknek egyből előjött belőle a gyillkolási ösztön. :)
4.
4.
Constantin00
Idióta. Bill Gates-t hibáztatni?!?!?!?! Ennek teljesen elment a maradék esze is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...