Megvan a The Last of Us-sorozat Tommyja

  • Írta: szlav
  • 2021. április 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb névvel bővült az HBO gondozásában készülő The Last of Us-sorozat szereplőgárdája. Az első játék eseményeit feldolgozó történetből természetesen Tommy Miller sem marad majd ki - őt alakítja Gabriel Luna.

Egyre határozottabb körvonalat kap a The Last of Us-tévésorozat szereplőgárdája. Azt már eddig is tudtuk, hogy Joel szerepében Pedro Pascalt láthatjuk majd, míg Ellie-t Bella Ramsey alakítja, a Variety értesüléseiből pedig most azt is megtudhattuk, hogy ki játssza Joel öccsét és az események egyik kulcsfiguráját, Tommy Millert.

A szerepet Gabriel Luna vállalta el, aki a Terminator: Dark Fate vagy az Agents of S.H.I.E.L.D. színészei közül lehet ismerős. A Variety leírása szerint Tommy, az egykori katona azon kevesek egyike, aki nem veszítette el a reményt a The Last of Us kegyetlen világában - a játék eredeti cselekményével párhuzamot vonva akár tehát el is képzelhetjük, hogy miféle karakterről lehet szó.

A végeredmény, vagyis a sorozat premierje azonban még várat magára, hiszen a hírek szerint idén nyáron indul a forgatás, a munkálatok pedig egészen jövő júliusig tarthatnak.

3.
3.
csongor1996
#1: Nem is tudtam volna aludni ha ezt jelentik be.
2.
2.
#1: Nyugtával dícsérd a napot. Viszont ismerős volt az ember és Netes Kereséssel™ rájöttem, hogy a terminátorban volt ez a fickó a Sarah Connor.
1.
1.
Beniciodeltoro
Örüljönk hogy Joelt nem Denzel Wahington játssza és Elliet egy ázsiai színésznő, mert nagyon ebbe az irányba ment hollywood.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...