Íme, a Mortal Kombat-film első hét perce

  • Írta: gorien
  • 2021. április 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Hozzánk sajnos ugyan nem, de pénteken megérkezik a mozikba és az HBO Maxre a Mortal Kombat legújabb filmadaptációja. A streamingszolgáltatónak hála most betekinthetünk az első hét percbe, Scorpion és Sub-Zero viszályának kezdetébe.

Már csak napok választanak el minket attól, hogy megtudjuk, hogyan sül el a Mortal Kombat-széria legújabb adaptálási kísérlete. Simon McQuoid rendező a játékokhoz hű karaktereket és brutalitást ígér, és ezt aláhúzandó a filmnek a mozik mellett otthont adó HBO Max kiadott egy hétperces videót, ami a Mortal Kombat nyitójelenetét tartalmazza.

A játékok rajongói jól tudják, hogy Scorpion és Sub-Zero, avagy Hanzo Hasashi (Hiroyuki Sanada) és Bi-Han (Joe Taslim) viszálya régre visszanyúlik – történetesen addig, amikor az utóbbi a klánja harcosaival megtámadta Hanzo otthonát. A kedvcsináló ugyan tartalmaz egy kis bunyót, de épp az előtt ér véget, hogy a két legenda egymásnak esne, a folytatáshoz meg kell várnunk a Mortal Kombat premierjét április 23-án.

9.
9.
A Fénybenjáró
Nekem az nem tetszett, hogy egy szuperhősfilm lett belőle. Meg az új főhősnek se láttam értelmét, annyi Mortal Kombat karakter van, aki lehetett volna főszereplő, de nem. Kell egy teljesen új, ismeretlen hapi, aki nagyon jóképű és kedves, de ezen kívül más tulajdonsága nincs a karakterének, mert nincs idő kibontani. Amúgy a harcok elmentek, a zenével se volt bajom. Hiroyuki Sanada és Joe Taslim (Scorpion és Sub-zero) miatt érdemes megnézni a filmet, még akkor is ha alig 20 percig vannak jelen a filmben.
7/10
7.
7.
JohnSpartan
#5: Imádom amikor valaki magából indúl ki és buzdít minekit hogy csak azért is úgy van ahogy ő gondolja.

Láthatóan nem tetszett a film. De akkor meg miért probálsz másokra úgy hatni hogy nekik is szar legyen a véleményük a filmről? Ha nem tetszett az egy dolog és jogod van véleményt formàlni de, nehogy màr más idejével rendelkezzél màr.

Szerintem meg nagyon is jó lett. Voltak nekem is negatív érzéseim pàr helyen de, mindent összevéve remek film lett a maga műfajában. Simàn nézze meg akárki akit érdekel egy kicsit is a film. Persze csak ha tudja... :)
6.
6.
crytek
#3: Torrent :) Már felirat is van
5.
5.
SLi
eszméletlen gyenge lett ez a film, nehogy vesztegesse bárki is rá az idejét
4.
4.
JohnSpartan
#3: Felejtős... Ha már nem lesz teritèken se Moziba se HBO Maxon akkor talán felteszik.
3.
3.
Matt94
Ez is lesz hbo go-n mint a wonder woman?
2.
2.
Nekem bejön. :) Nem tudom, kinek nem tetszik, de nem is az én dolgom.
1.
1.
Tibi80
Nagyon várós a movie....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...