GC 2021: 60 fps-re kapcsol a Horizon: Zero Dawn

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 26.
  • Letöltés
Link másolása
Fontos frissítést kapott a Horizon: Zero Dawn PlayStation 5-ön. Aloy kalandja eddig minden PlayStation-konzolon 30 fps-sel futott, a derült égből érkezett új patch azonban megduplázza a játék sebességét az újgenerációs masinán.

Néhány napja az Assassin's Creed: Odyssey-ről érkezett hasonló hír, most pedig a Guerrilla Games is meglepett minket egy váratlan frissítéssel. Habár a csapat javában fejleszti a februárban érkező Horizon: Forbidden Westet, időt szántak arra is, hogy némileg az új generációhoz igazítsák Aloy első kalandját, legalábbis a játék teljesítményét illetően.

Érdemes persze tisztázni, hogy a Horizon: Zero Dawn nem kapott konkrét next-gen frissítést, felturbózott látványra nem érdemes várnunk, a most élesedett 1.53-as patch azonban feloldotta PlayStation 5-ön a játék 30 fps-es korlátozását, így mostantól teljesen folyékony 60 fps-es sebességgel is élvezhetjük az előző generáció egyik legnagyszerűbb open world játékát.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

5.
5.
TrishtanAG
#4: Csak én érzem úgy, mintha a karakterek sokkal gyorsabban, szinte "idegbetegen" mozognak az új patch után? Nagyon nem olyan, mint amikor a PC-n játszom egy 60 FPS-es bármit ugyanezen a TV-n nézve.
4.
4.
mephi
Az alapjátékot tegnap fejeztem be, a kieghez tökéletes lesz a 60fps, amit tényleg érezni ha játszik vele az ember.
3.
3.
ÁÁÁÁ, a Horizon Zero Horizon 2??!?

Tudom meijk ez. Tréjer is mótvá ez jó lesz
2.
2.
Obi Wan Kenobi
Esetleg egy FOV slidert kaphatna a játék, PC-n van és a lehetőség soha se baj
1.
1.
crytek
Ez jó döntés volt sokkal jobb vele így játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...