Hell Let Loose - konzolon is közeleg a háború

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 8.
  • Megjelenés
A Black Matter Party százfős csatákat biztosító világháborús játéka a közeljövőben az újgenerációs konzolokra is eltalál. A PlayStation 5-ös játékosok még egy ötnapos nyílt bétába is belekóstolhatnak a jövő héten.

A Hell Let Loose két évvel ezelőtt lépett korai hozzáférésbe (mi is akkor tettünk vele egy próbát), idén júliusban azonban elnyerte a végleges formáját is. A játék kiadásáért felelő Team 17 még a tavaszi pénzügyi jelentésében árulta el, hogy számolnak konzolos kiadással is, ami pedig hamarosan meg is érkezik.

Ez napra pontosan október 5-én fog megtörténni, ekkortól indulhatnak harcba a next-gen konzolosok is a százfős, második világháborús ütközetekbe. Azok, akik Xbox Series X/S-re előrendelik, a játékot a The Silver Vanguard kozmetikai kiegészítővel lehetnek gazdagabbak, míg a PlayStation 5-ösök egy ötnapos bétaidőszaknak örülhetnek szeptember 16-20. között.

A startkor a nyugati front hadszínterei lesznek elérhetőek a játékban, míg a PC-n már elérhető, keleti fronton játszódó pályák (mint Sztálingrád és Kurszk) télen kerülnek be a konzolos változatokba egy ingyenes frissítés keretében. A playstationösök és az xboxosok egymással is tudnak majd játszani, hála a cross-play funkciónak.

1.
1.
Matt94
Ez miben más mint egy BF V?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...