God of War: Ragnarök - többféle pajzsunk is lehet

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
Eric Williams, a következő God of War rendezője egy videóinterjúban elárulta, hogy a Ragnarökben Kratos többféle, különböző képességű pajzsot is használhat, amelyekkel teljesen egyedivé varázsolhatjuk hősünk harcmodorát.

Az újvonalas God of Warban Kratosnak lehetősége volt egy pajzsot is cipelni magával, a folytatásra azonban ez alaposan megváltozik. A God of War: Ragnarök rendezője, Eric Williams egy videóinterjúban megerősítette, hogy a játék hőse ezúttal többféle, teljesen eltérő képességekkel és különböző védekezési lehetőségekkel rendelkező pajzsot forgathat, amelyeket külön-külön kell majd megtalálnunk a kalandjaink során.

Williams azzal indokolta a döntést, hogy szerették volna, ha a játékos szabadabb kezet kap Kratos harci stílusának kialakításában, így az egyéb kiegészítőket, tárgyakat és fegyverzetet is jobban variálhatjuk majd a folytatásban. 

Kratos és Atreus skandináv kitérője egyébként a Ragnarökkel véget is ér.  Ahogy arról korábban beszámoltunk, Cory Barlog szerint túlzás lenne évekig elnyújtani a sztorit, így minden bizonnyal egy esetleges folytatás már más mitológiát vesz majd alapul.

A God of War: Ragnarök 2022-ben érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
Helium Prime
#1: A God of War: Ragnarök rendezője, Eric Williams egy videóinterjúban megerősítette, hogy a játék hőse ezúttal többféle, teljesen eltérő képességekkel és különböző védekezési lehetőségekkel rendelkező pajzsot forgathat, amelyeket külön-külön kell majd megtalálnunk a kalandjaink során.

Bár ezt a részt a fenti hírben is olvashattad volna! :)
1.
1.
pgaboo977
Reméljük majd ad valami plusz aktív vagy passzív tulajdonságot is.Nem csak szinbéli különbség lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...