A farkas gyermekei - februárban jön a második évad

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 5.
  • Cooltúra
Ridley Scott és Aaron Guzikowski közös alkotása, A farkas gyermekei jövő év elején tér vissza a második évaddal, ami reményeink szerint az első felvonás főbb kérdéseire is választ ad.

Ugyan az első évadnak vegyes volt a fogadtatása, az HBO mégis bizalmat szavazott Ridley Scott és Aaron Guzikowski sci-fi sorozatának, A farkas gyermekeinek, ami kisebb hallgatást követően jövő év elején végre visszatér a második évaddal. 

Befutott az első előzetes is, amiből kiderül, hogyan szövik tovább az androidok kolonizálási kísérletét és az emberiség megmentését. A második évad 2022. február 3-án mutatkozik be az HBO Maxen, ami valamikor jövőre hazánkban is leváltja majd az HBO GO szolgáltatását. Mi magyarok addig jó eséllyel az HBO GO-n tudjuk majd követni a sorozat eseményeit, bár hivatalos bejelentés még nem érkezett a hazai képviselettől.

4.
4.
Fata Morgana
Várom, nekem nagyon bejött az első évad.
3.
3.
Scat
Ez a sorozat egy nagy blöff. Biztos vagyok benne, hogy még a készítőknek sincs fingja arról, hogy mi a fenét is akarnak elmesélni, de akármit is, azt nagyon erőltetik.
2.
2.
Anti4730
Kurva jo sorozat volt, de az utolso resz nagyon elment fura iranyba, kivancsi vagyok hogyan magyarazzak meg azokat.
1.
1.
Robilluma
Ennek örülök. Érdekes történet, karakterek, helyszín. HBO minőségben, brutáljó castinggal. Kíváncsi vagyok merre tart a sztori. Csak a Lost-szerű mindfck összeturmixolt, nem megmagyarázott, se eleje se vége forgatókönyvet hanyagolják ha lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...