Januárban érkezik PS5-re az Uncharted-kollekció

  • Írta: szlav
  • 2021. december 7.
  • Videó
Link másolása
Dátumot kapott a PC-s megjelenés előtt PlayStation 5-re érkező Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Az Uncharted 4-et és annak önálló mellékágát tartalmazó csomag számos újgenerációs újítást élvez majd.

Megkapta a pontos megjelenési dátumát az idén szeptemberben bejelentett Uncharted: Legacy of Thieves Collection - legalábbis annak a PS5-ös változata. Habár az Uncharted 4 és a The Lost Legacy történetét jövőre PC-n is átélhetjük majd, először a Sony újgenerációs konzoljára érkezik meg a digitális és dobozos változatban is árusított csomag. A kékek január 28-át jelölték meg a PS5-ös premier napjának.

A PS5-ös változat alaposan kihasználja majd a konzol tulajdonságait, hiszen a játék támogatja majd Tempest 3D Audio technológiáját, a DualSense kontroller adaptív ravaszait és haptikus rezgését. Ami pedig a látványt illeti, mindkét játék háromféle grafikai opciót tartogat majd: a Fidelity Mode natív 4K felbontást és 30 fps-t ígér, a Peformance Mode dinamikus 4K mellett 60 fps-sel pörög, az úgynevezett Performance+ Mode pedig 120 fps-sel száguld, ám csupán 1080p-s felbontás mellett.

A csomag egyébként PC-n és PS5-ön is 49,99 eurós áron kerül a boltokba, akik azonban PlayStation 4-en már megvásárolták a játékokat, azok 10 euróért cserébe upgrade-elhetnek az újgenerációs változatokra. Érdemes megemlíteni, hogy az új csomag bejelentésével, a Sony csendben eltüntette az Uncharted 4 és az Uncharted: The Lost Legacy standalone verzióit a PlayStation Store-ból, így mostantól csak párban vásárolhatjuk meg a két játékot a digitális piactéren.

7.
7.
Viktor_The_Best
Ray tracing lesz benne mert az elvart lenne... halo?!!!
5.
5.
crytek
Az új ps nowot kezdésnek majd ünnepelhetik azzal hogy ezt beleteszik egyből
4.
4.
gyerecske
Horizon Forbidden West érkezéséig pont jó lesz :)
3.
3.
crytek
LOL még mindig nincs 4K 60 csak butitott módban..
2.
2.
batnor
A hír megint pontatlan, mint sokszor eddig, miért nehéz beleírni a rossz oldalát is egyes témáknak? Mint jelen esetben aki ps plusz keretében szerezte be a játékot az nem élhet az upgrade lehetőségével.
1.
1.
gorgo
Akkor én upgradelem mind a két játékot. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...