GTA Trilogy - ajándékot kapnak a PC-s játékosok

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 22.
  • Akció
Link másolása
A Rockstar bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s vásárlói egy ingyenjátékot is behúzhatnak a jövő hónap elejéig. A játékosok öt cím közül választhatnak.

Úgy tűnik, a Rockstar nem tud majd eleget vezekelni a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionért: ahogy arról a tesztünkben is olvashattatok, a trilógia újrázása csapnivalóan sikerült, PC-n pedig különösen kínos volt a rajt, még a játék árusítását is le kellett állítani. Noha a cég korábban már kompenzálta a PC-seket az eredeti játékok egy-egy ingyenes példányával, most újabb ajándékkal készült nekik.

Bejelentette ugyanis, hogy azok a játékosok, akik megvették a definitív kiadás PC-s változatát (vagy január 5-ig beszerzik azt), egy extra játékot is letölthetnek: a Grand Theft Auto V: Premium Edition, a Grand Theft Auto IV: Complete Edition, a Max Payne 3, az L.A. Noire és a Bully: Scholarship Edition közül választhatnak egy címet, alternatív esetben pedig a GTA Online és a Red Dead Online játékbeli valutájában is kikérhetik a jussukat.

Az akciót itt tudjátok kihasználni.

4.
4.
xanatos0911
#3: Új VGA driver ritkán okoz problémát, kivéve ha csak úgy rá lett telepítve az előzőre, meg az azelőtt ide és úgy tovább… :) DDU-t töltsd le és használd minden egyes VGA driver frissítésekor.

A R* PC-s bohóckodását illetően pedig bármi egyéb is lehet a háttérben. Olyat is hallottam már, hogy valakinek a RDR2 csak úgy indult el, ha egy specifikus bios verzióra frissített (azt hiszem tulajdonképpen rollback volt nem is frissítés).

A R* mindig is b@szarintott a PC-s táborra, optimalizálás terén meg főleg.
3.
3.
Anti4730
#2: Lehet a driver, miota frissitettem azota nem megy. Megvan xboxon is a jatek, de ennel tenyleg latvanyos a grafikai kulonbseg pc es konzol kozott. Mindenesetre egy ilyen nagy ceg mint a rockstar nem ertem mit balfaszkodik ennyit.
2.
2.
dcba
#1: Nem lehet, hogy a fantasztikus R* launcher okozza? Az a launcher csak kinlodasnak lett belerakva, egy csomo embernek nem mukodik, kifagy. Tesom megvette a Red Dead Redemption 2-t es hetekig nem tudott vele jatszani, mert neki is kekhalal volt a r* launcher miatt, aztan volt valami megoldas, de en nem tudom mi volt az, mert nekem a R* sose fog a gepemre kerulni, de erdemes egyet google-ozni az ugyben.

Amugy szokasos troubleshooting steps

Uninstall. reinstall a jatekot
Uninstall reinstall a VGA driver-t
windows frissitesek is tudjak ezt okozni, lehet van valami uj frissites ami keresztbe tesz a jateknak, ugye az update-ek manapsag fele-fele aranyban javitanak es rontanak el dolgokat.
1.
1.
Anti4730
Nekem a gta4 pc-n l, steamen mostanaban allandoan kek halalt produkal, mas jateknal nincs ilyen, valakinek nincs tippje mi lehet a problema?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...