Két Fire Emblem-játékot is kapunk az idén?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 21.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo köreiben otthonosan mozgó Emily Rogers legújabb jelentése szerint az Intelligent Systems gőzerővel dolgozik egy második Fire Emblem-játékon, amit még idén piacra fognak dobni.

Emily Rogers eddig is megbízható információkat szállított, ha a Nintendóval kapcsolatos szóbeszédekről volt szó, így érdemes odafigyelni arra, amit mond. Ezúttal a Famiboards fórumán elegyedett beszélgetésbe másokkal, amikor is megosztotta a fórumozókkal, hogy információi szerint az Intelligent Systems több mint három éve dolgozik már a Fire Emblem-sorozat következő epizódján, aminek a fejlesztése lassan révbe ér, így még idén megkaphatják a rajongók.

Ráadásul ez a Fire Emblem-játék nem azonos a nemrég bejelentett Fire Emblem Warriors: Three Hopesszal, ami 2022. június 24-én jelenik meg. Rogers szerint ez egy másik, eddig be nem jelentett alkotás lesz, amit vagy 2022 végén vagy legkésőbb 2023 elején küldhetnek a boltokba. Mindkét időpont esélyes lehet: az év vége valószínűleg nagyon sűrű lesz a Nintendo számára, vagyis ésszerű lenne áttolni 2023 elejére a premiert, de máskor is előfordult már, hogy egy naptári évben két Fire Emblem-játékot is kaptak a rajongók.

6.
6.
delphijos
Remélem a másik cím az tactical RPG vonalat viszi, a Three Houses-t imádtam, de a Warriors nem nagyon mozgat….
5.
5.
#4: Nem gúnyolódásként írtam.
Tényleg érdekelt, mert azért ez egy elég ismert Nintendo cím.
4.
4.
Shao Kahn
Nem kell gúnyolódni, tényleg nem ismerem ezt a franchizet. Csak most eme cikk képe alapján vonzónak tűnt.
2.
2.
nomator
#1: Ezek mind only switch címek, ahogy a breath of the wild vagy az előző fire emblem.
Ugyanaz, mint a Sonynál a god of war vagy a horizon, azzal a különbséggel, hogy azokat kidobták pc-re, de ez a Sony üzletpolitikája.
1.
1.
Shao Kahn
Kíváncsi vagyok, ezek a játékok switch exkluzívak? Nem jelennek meg ps4-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...