Jövő héten ID@Xbox-előadást tart a Microsoft

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 12.
  • Teaser
Link másolása
A Microsoft a Twitteren erősítette meg, hogy jövő héten ők is jelentkeznek egy saját műsorral. Az ID@Xbox következő előadásán független stúdiók kisebb-nagyobb projektjei kapják majd a főszerepet.

Az e heti State of Play után a Microsoft is tart majd egy saját online eseményt, igaz, a cég nem a nagyobb játékait szeretné majd bemutatni, hanem kisebb, független stúdiók alkotásainak lesz lehetősége fellépni a kifutóra. A beharangozó szerint az ID@Xbox következő felvonását március 16-án, magyar idő szerint 18 órakor tartják a redmondiak, méghozzá a Twitch közreműködésével.

A felhozatalból kiemelték, hogy biztosan többet tudunk meg a Finji és a Whitethorn alkotásairól, továbbá bemutatkozik az első játék, amely az iam8bit kiadói égisze alatt készül. Emellett biztos szereplő lesz a Tunic, a Trek to Yomi és a There is No Light.

A műsort az Xbox hivatalos Twitch-csatornáján tudjátok majd követni, de természetesen mi is beszámolunk majd az ott történtekről.

3.
3.
crytek
#2: Tudom. Nem is azt írtam hogy ezek lesznek, hanem hogy ezeket jobban megnézném mint az indie cumokat.
2.
2.
Ati1975
Hát szerintem Stalker 2-öt ne nagyon várj most hogy háború van Ukrajnában ugyan is szünetel a fejlesztés ami nincs béke.
De szerintem Fm8 se lesz még ha tippelnem kéne akkor leginkább valami indie cuccok lesznek meg max Starfield, Hellblade 2 lesz.
1.
1.
crytek
Trek to Yomi jóféle lesz. Remélem hasonló jóságok jönnek majd..
Mondjuk igaz ami igaz egy AAA játékokkal teletűzdelt előadást jobban megnéznék.

Jó lenne már látni valamit az új Fable, Forza M8, Stalker 2 és a sok sok más többi "nagy" címből...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...