Halo-szakácskönyv a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2022. április 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Eddig ismeretlen területre merészkedik a Halo-franchise: szakácskönyvet kap. A játéksorozat ihlette recepteket gazdagon illusztrálva, lépésről lépésre követhetjük – ezzel még Master Chief is mesterséffé válhat.

Miközben a Halo Infinite következő szezonját vagy a Paramount+-on futó sorozat legújabb epizódjait várjuk, a franchise bővülésének legújabb, egészen váratlan darabjára vethetjük tekintetünket: egy szakácskönyvre. A kötet szerzője Victoria Rosenthal, akinek már nagy gyakorlata van a videojátékos receptgyűjteményekben: a Final Fantasyhez, a Street Fighterhez, a Destinyhez és a Fallouthoz is írt ilyet.

A The Official Halo Cookbookban hetvennél is több receptet találunk, amelyeket a videojáték ihletett: találunk benne gyors harapnivalót arra az esetre, ha Warthog-furikázás közben éheznénk meg, de olyan főételt is, ami egy egész Spartan-osztagot ellát. A receptek számos lépését fényképek is kísérik, hogy annyival is könnyebb legyen követnünk őket. A kötet megjelenése augusztus 16-án várható.

5.
5.
Őrnagy
Aki Mester Séf, az tud főzni.
4.
4.
DarkCrash
#3: Hát nem emlékszel arra a pályára ahol a Covenantokkal megbeszélték hogy a harcok előtt ebédeljenek egy jót? Mikor fűszert kellett gyűjteni meg húst aztán főzni? Ejj ejj
3.
3.
AbsurdShark
Hogyne, mivel mind emlékszünk arra, mennyit emlegették a játékokban az ételeket. Máig az a kedvenc jelenetem, amikor Master Chief a kedvenc gulyásáról beszélt. Így hát teljesen ésszerű egy szakácskönyvet készíteni egy olyan sci-fi univerzumról, amelyet az ételei ilyen jelentős szerepet töltöttek be a történetmesélésben.
2.
2.
Viktor_The_Best
Ebbol tudjatok mi fog kisulni??? Semmi jo... XD
1.
1.
Nothing
"hetvennél is több receptet találunk, amelyeket a videojáték ihletett"

Na jó, elmennek ám a...
Ez szimpla (és annál pofátlanabb) termékkapcsolásos lehúzás - nem mellesleg a gamerek hülyének nézése. Ezzel az erővel Bear Grylls túlélési tippjeit is újra kiadhatnák Uncharted borítóval, vagy egy Gőgös Gúnár Gendeont, mint Titled Goose Game spinoff képregény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...