Battle royale-szerű játékmóddal erősít a Halo Infinite

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 22.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan elrajtol a Halo Infinite második szezonja, ami három új játékmódot is hoz majd magával. Ezek egyike lesz a Last Spartan Standing, ami egy battle royale-szerű próbálkozás.

Május 3-án érkezik a Halo Infinite régóta várt második szezonja, a Lone Wolves. Az új évad a szokásos újdonságokkal kedveskedik majd, vagyis új pályákat, vadonatúj játékmódokat, rengeteg izgalmas kozmetikai kiegészítővel kecsegtető Battle Passt, illetve limitált ideig futó, exkluzív eseményeket kapunk.

A játékmódok kapcsán most kiderült, hogy három új lehetőséggel bővül az eddigi felhozatal, ezek közül az egyik a régóta várt, klasszikus King of the Hill lesz. A másik játékmód a Land Grab, ami igazából a Call of Duty-sorozatból is ismerős Domination mód helyi megfelelője. Ennek lényege, hogy a mérkőzés elején kapunk három semleges zónát a térképen, amit a csapatoknak el kell foglalnia. Ha valakinek sikerül megszereznie az egyik feletti irányítást, akkor az kap egy pontot. Ha mindhármat sikerül egy csapatnak megszereznie, akkor újabb három semleges zónát jelöl ki a játék. Az a csapat nyer, aki először szerez 11 pontot.

Végezetül pedig itt a harmadik játékmód, a Last Spartan Standing, ami egy battle royale-szerű kezdeményezés. Az egész a Lone Wolves témájára lett felhúzva, és összesen 12 játékos mérettetheti meg magát benne. A helyszín valamelyik Big Team Battle-térkép lesz, ahol összesen öt alkalommal éledünk majd újra, ha esetleg meghalnánk. Ha valaki elhasználja ezt a keretet, akkor büntetlenül kiléphet, vagy nézőként követheti majd az eseményeket.

11.
11.
Őrnagy
#10: Háhá! Ezt nem merik kimoderálni!
8.
8.
Őrnagy
#7: Remélem, ez nem sért senkit!
5.
5.
honest guy
2.
2.
adamsfamily
A Certain Affinity nevű csapat elvileg besegít nekik.Remélhetőleg kicsit felpörgetik a tartalmat,mert az eddigi elég lassan jött és az a néhány pálya már kezd kicsit unalmas lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...