Neill Blomkamp rendezi a Gran Turismo-filmet

  • Írta: szlav
  • 2022. május 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Alaposan felpörögnek a PlayStation-játékok adaptációi, akár olyan címek kapcsán is, amelyekre nem számítottunk volna. A hírek szerint a District 9 direktora, Neill Blomkamp vezényli majd a Gran Turismo mozis feldolgozását.

A minap beszámoltunk róla, hogy a Horizon: Zero Dawn, a God of War és egészen meglepően a Gran Turismo címeire is szemet vetett Hollywood - az első két cím a Netflixen és az Amazonon kaphat saját sorozatot, míg a nagy múltú versenyszimulátor egy egészestés filmként köszön majd vissza a mozivászonról. A Deadline riportja szerint ráadásul már meg is van a direktor: Neill Blomkamp szorítja majd a motorháztető alatt száguldó lovak gyeplőit.

Neill Blomkamp neve sosem volt ismeretlen a videojátékos körökben, hiszen bő másfél évtizeddel ezelőtt ő készítette volna el Peter Jacksonnal a Halo-mozifilmet. Ahogy persze azóta tudjuk, ez a projekt végül bedőlt, de a maradványaiból megszületett a District 9, Blomkamp máig nagy becsben tartott kultfilmje. De hogy a jelenben maradjunk: a rendező nemrég a videojátékos fronton is aktivizálta magát, hiszen a Gunzilla Games élén nemrég bemutatta a disztópikus cyberpunk-akciójátékát, az Off the Gridet.

3.
3.
Heldengeist
#2: A Need for Speed legalább idétlenkedik valami kerettörténettel már vagy 20 éve.
2.
2.
Ooorky
#1: Khm...
Need for Speed...
De mondok jobbat
Battleship
1.
1.
Heldengeist
Na a GT az, ami aztán végképp a mozivászonra termett isteni történetéről híres. Ennél tényleg azt várják, hogy a cím majd bevonzza a rajongókat és megéri a címért kifizetni a licencdíjat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...