Ahsoka - nem Sabine Wren az egyetlen, aki visszatér a Lázadókból

  • Írta: gorien
  • 2022. május 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Star Wars Celebration tegnapi, utolsó előtti napja sem telt eseménytelenül. Az Ahsoka-sorozattal kapcsolatban például megtudtuk, hogy nem Sabine Wren lesz az egyetlen vendég a Lázadókból.

A hetekben megkezdődött az Ahsoka forgatása, aminek hála a Dave Filoni felügyelte sorozat már tudott is mutatni valamit a hétévégén megrendezett Star Wars Celebrationön. A találkozón levetített felvételeket megmutatni nem tudjuk (a Disney is nagy erőkkel irtja az internetről), de beszámolók vannak arról, hogy mit láthattunk a két jelenetben.

Az egyik jelenetben Ahsokát a Star Wars: Lázadókból ismert Szellem fedélzetén láthatjuk, ahol annak kapitányával, Hera Snydullával találkozik – őt ugyanakkor csak hátulról mutatják, így még azt sem tudjuk, hogy ki játssza. A panelbeszélgetésen részt vett Ahsoka megformálója, Rosario Dawson, aki magával vitte az életnagyságú Choppert, a twi'lek pilóta hűséges droidját is, így az ő visszatértében is biztosak lehetünk.

A második jelenetben az animációs sorozat utolsó epizódjának végén felbukkanó falfestményt (fentebb) láthatjuk, előtte pedig Sabine Wrent, akit teljes egészében szintén nem mutattak. Az őt alakító színésznő, Natasha Liu Bordizzo azonban személyesen is megjelent, ezzel hitelesítve a szerződtetéséről szóló pletykákat, aki elmondta: „Tudom, mennyit jelent Sabine a jelenlévőknek, és tudom, mennyit jelent Dave-nek, sőt a Lázadókat látva nekem is pokoli sokat jelent. Úgy hiszem, nagyon fogtok örülni annak az utazásnak, amelyre Sabine indul.”

2.
2.
Kamukaze
#1: Még jó hogy Chuck Norris mindegyikben szerepel.
1.
1.
SLi
van egyáltalán olyan star wars projekt ami nem arra épül hogy "emlékeztek xy-ra? na, most megint itt van!!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...