eFootball - jövőre jön a Masters League játékmód, de fizetős lesz

  • Írta: gorien
  • 2022. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Pro Evolution Soccer-játékok népszerű játékmódja egy ideig még nem kerül bele a free-to-playjé lett eFootballba. A Konami részletezte, milyen frissítéseket várhatunk a közeljövőben.

Az eFootball tavalyi botrányos rajtja után a Konami áprilisban határozott úgy, hogy a játékosok visszajelzései alapján eszközölt javításokkal együtt teljesnek minősíti a free-to-play focis játékot. A második szezon hamarosan kezdetét veszi (ami miatt most állnak a szerverek), a kiadó pedig Twitteren foglalta össze nagy vonalakban, hogy milyen újdonságokra számíthatunk utána.

A nyár folyamán várhatjuk például ingyenes frissítés formájában a Lobby Match módot, amiben a játékosoknak lehetősége nyílik online meccseket létrehozni, amelyeken összemérhetik a barátaikkal az álomcsapatok képességeit, télen pedig elérhetővé válik a PC-sek és a konzolosok között a keresztplatformos játék. Szintén 2022 végén várható, hogy elkezdik bővíteni a ligákban használható csapatok számát, ám ezekre külön be kell fizetnünk, ahogy a 2023-ra ígért Master League módot sem ingyen kapjuk.

Az eFootball jelenleg játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, idővel pedig mobilra is meg fog jelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...