Itt a SnowRunner hetedik szezonja, jön a 4K/60 fps az új konzolokra

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 1.
  • Letöltés
Link másolása
A SnowRunner új DLC-je rengeteg újdonsággal szolgál a Year 2 Pass-tulajoknak, mindemellett számos bővítmény ingyenes frissítés keretén belül válik elérhetővé a játékosok számára.

A SnowRunner töretlen népszerűségnek örvend, sorról sorra érkeznek hozzá az új DLC-k, melyeket a Year 2 Pass birtokosai tölthetnek le. A fejlesztők viszont nem feledkeztek el a kizárólag az alapjátékkal rendelkező játékosokról sem, számukra is tartogat meglepetéseket a játék hetedik szezonja, mely a Compete and Conquer alcímet viseli.

A Year 2 Pass-tulajok egy új akadálypályán mérhetik össze vezetési tudásukat különböző Time Trial-kihívásokon, vagy akár más játékosok ellen. Ezen felül minden játékos új, ingyenes matricákat kap, amelyekkel kicsinosíthatják kedvenc járművüket.

Mindemellett az ingyenes frissítés után PlayStation 5 és Xbox Series konzolokon 4K felbontás mellett, immár 60 fps-sel élvezhetjük a játékot. Továbbá a Nintendo Switch-játékosok is együtt tudnak játszani a más platformokon játszókkal, hála a cross-play funkciónak.

A DLC és a frissítés már mindenki számára letölthető.

1.
1.
FrankBlack
Ez most felkeltette az érdeklődésem. Talán végre kicsit haladósabb pályák is jönnek? Megjelenés óta játszom, Year 1 pass megvan, de már egy ideje meguntam az egyre nehezebb és nehezebb pályákat. Nincs már türelmem hozzá. Ez az akadálypálya, time trail viszont jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...