Pokémon Scarlet & Violet - az Undertale készítője is besegít

  • Írta: szlav
  • 2022. június 2.
  • Hír
Link másolása
Az Undertale és a Deltarune atyja, Toby Fox is közreműködött a Pokémon Scarlet & Violet fejlesztésekor, mégpedig zeneszerzőként. Az úriember szólamait már az előzetesben is hallhattuk.

A minap egy vadiúj előzetessel jelentkezett az idén ősszel megjelenő Pokémon Scarlet & Violet, amikor azonban elsőre megnéztük a kedvcsinálót, még nem is sejtettük, hogy Toby Fox zenéje duruzsolt a klipek alatt. Az Undertale őrült fejlesztője maga árulta el, hogy ő komponálta a játék nyílt világában szóló dallamainak egy részét, melyet aztán a Game Freak csapata a trailerben is felhasznált.

Nem ez az első alkalom, hogy Toby Fox zenei munkája visszaköszön a Pokémon-játékokban vagy más Nintendo-exkluzívokban. A szörnyecskés széria előző kettős főepizódja, a Sword & Shield is tartogatott tőle egy-két számot, de Super Smash Bros. Ultimate soundtrackjén is találkozhatunk Toby Fox-művekkel.

Ami viszont a Pokémon Scarlet & Violetet illeti, a kizárólag Nintendo Switchre készülő játék november 18-án kerül a boltok polcaira.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...