A Ubisoft nyilatkozott a játszhatatlanná váló Assassin's Creed: Liberation HD kapcsán

Link másolása
A játék steames adatlapján szereplő tájékoztató azt állította, szeptember 1-től játszhatatlanná válik az Assassin's Creed: Liberation HD. Most a Ubisoft tisztázta a helyzetet.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Ubisoft újabb 15 játék onlinw támogatásával hagy fel szeptember 1-től. A döntés valamilyen formában érthető, viszont pár napja az egyik érintett játékot, az Assassin's Creed: Liberation HD-t mindenféle figyelmeztetés nélkül levették a Steam kínálatából, és a leírása alapján szeptember 1-től játszhatatlanná válik azok számára is, akik korábban megvásárolták a játékot.

Polygon felkereste a Ubisoftot az üggyel kapcsolatban, akik készséggel rendelkezésükre álltak, és hivatalosan is megerősítették, hogy a leállás kizárólag az online funkciókat és DLC-k elérhetőségét érinti, a játék jelenlegi tulajdonosai a későbbiekben is hozzáférhetnek, letölthetik és élvezhetik az Assassin's Creed: Liberation HD-t. Így aggodalomra semmi ok, a játék már újra kapható, és nem fog nyomtalanul eltűnni.

2.
2.
csongor1996
#1: Azért a DLC-k elérhetetlensége akkor is elég csúnya.
1.
1.
crytek
Mondtam én. Ilyenről a game történelemben nem is tudok hogy lett volna hogy egy esetleges store leszedés után nem tudunk vele játszani.

Itt a megdöbbentő az az hogy ebben volt online funkció :) Ennyire sokat jelenthetett hogy nem is tudtam róla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...