Még mindig elképesztően néz ki az Unreal Engine 5-tel készülő The First Descendant

Link másolása
A dél-koreai Nexon stúdió készülő játéka egy free-to-play akció-TPS játék lesz, mely nagyban épít a co-opra, és looter-shooter elemekkel is rendelkezik majd. Mindemellett az Unreal Engine 5-nek hála fantasztikusan néz ki.

Már eddig is tudtuk, hogy az Unreal Engine 5-tel páratlan grafikájú játékok fognak készülni, ennek ékes példája a The First Descendant. A free-to-play kooperatív looter-shooter a dél-koreai Nexon stúdió kezei alatt készül, akik most megosztottak egy rövid kedvcsinálót a rajongókkal. 

A Gamescomon egy hosszabb bemutatót is kapunk a játékról, addig viszont ennyivel kell beérnünk. Vélhetően több infót is kapni fogunk a tervezett megjelenésről, valamint az azt megelőző nyílt béta időpontjáról is.

A The First Descendant valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra. A nyílt bétája idén ősszel várható, már lehet rá jelentkezni.

4.
4.
almaspite
Nem hiszem, hogy rossz ötlet a free to play. Így van esélye kiépíteni egy stabil közösséget.
Egyszer kifejtettem egy másik topic alatt, hogy igaz van pár looter shooter. Azonban olyan címeknél amibe belecsempésztek egy kis minőséget is azokból kevés van.


Division 2, teljesen rendben van de kifújt az ötletekből és egyre kevesebben játszanak vele.
Warframe... hát semmi highend, de végtelen farm simulator.
Atlem és Outrider, fallout... teljes csőd, voltak bennük nagyon jó ötletek, de az össze kép gyenge
Destiny 2: költsd rá a gatyádat és utána talán van esélyed hogy nagyon megszeresd, vagy nem.
Borderland sorozat, de azok is kicsit másabb kattegória.


Szóval ilyen multi címekből, nincsen sok. És mindegyikük gyengélkedik egy pár dologban, amiket a fejlesztők nem tudnak megoldani.
Szóval én nagyon remélem, hogy itt a fejlesztők csinálnak egy nagyon jó játékot. Ez az első nagyobb címük, szóval egy esélyt megérdemelnek.
3.
3.
Aanash
Sajna free to play, tele lesz fizetős vacakokkal.
Pedig tetszetős lenne.
1.
1.
Shao Kahn
Ha lesz benne single player, már veszem is meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...