Íme, a Silent Hill 2-remake gépigénye

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 20.
  • Gépigény
Link másolása
A Konami nem aprózta el a dolgokat, a Silent Hill 2-remake bemutatója után nem sokkal már a játék hivatalos gépigényét is közzétették. Elég borsosra sikeredett.

A tegnapi Silent Hill Transmission adás alatt számos új Silent Hill-projektet mutattak be, mind közül a legfontosabb talán a Silent Hill 2 remake-je. Még nem kaptunk megjelenési dátumot hozzá, csupán egy rövid kedvcsináló videót és azt az információt, hogy PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni, miután 12 hónapos exkluzivitást szerzett a Sony a játékhoz. Most a Konami megosztotta a rajongókkal a játék hivatalos gépigényét is, mely kicsit húzósra sikeredett.

Minimum gépigény (1080p, 30 fps, alacsony-közepes beállítások):

  • OS: Windows 10 (64-bit)
  • Processzor: Intel Core i5-8400 vagy AMD Ryzen 3 3300X
  • Memória: 12 GB RAM
  • VGA: AMD Radeon RX 5700 vagy NVIDIA GeForce GTX 1080 (DirectX 12)
  • Tárhely: 50 GB

Ajánlott gépigény (4K DLSS, 30 fps magas beállítások mellett, vagy 60 fps közepes beállítások mellett):

  • OS: Windows 11 (64-bit)
  • Processzor: Intel Core i7-8700K vagy AMD Ryzen 5 3600X
  • Memória: 16 GB RAM
  • VGA: NVIDIA GeForce RTX 2080 vagy AMD Radeon 6800XT (DirectX 12)
  • Tárhely: 50 GB

5.
5.
TrishtanAG
#4: A Medium szerintem minden más fejlesztőnél is szaggatott volna a kiváló ötlettől, hogy duplán rendereljenek realtime egyes képernyőket :D.
4.
4.
adamsfamily
#1: Nem biztos.Bloober csinálja ők meg híresek arról,hogy nem tudnak játékot optimalizálni.A Blair Witch-re szerintem mindannyian emlékszünk.De A Medium se volt nagy eresztés,a gépigénye meg szerintem magasabb volt,mint a Control-nak.
Arról nem is beszélve,hogy az eddigi játékaikban nem igazán volt harcrendszer,az előzetest elnézve ebben muszáj lennie és nem sok jóra számítok ezzel kapcsolatban.Szép volt a Medium,de gameplay tekintetében egy középszerű és unalmas sétaszimulátor volt,szóval ettől se sok jót várok.
3.
3.
Gpety
#1: Nem is írnak RT-ről, amúgy meg több játékot simán visz magas+ultra beállítások mellett RT-vel is a csúcsnak közel sem nevezhető 6800m-em, full hd-ban. Van, amelyikhez sokat ad látványban, mint pl a Far Cry 6, van amelyiknél már játszhatatlan és ki kell kapcsolni, viszont közel semmit sem ad a látványhoz, mint pl. a Dying L. 2. Az biztos, hogy jó dolog, lassan kötelező és a következő generációs vga-k simán meg fognak küzdeni vele, még a közép kategóriában is.
2.
2.
Ca$Hman
1:Lehet játszani lowon is, nem kötelező haladni a korral, vagy aki sajnálja állandóan új high end karira, azt várják szeretettel az Xbox Series X és a Playstation 5 :) Sajnos a világ szabálya, hogy vásárolsz /elfogadsz, vagy nyávogsz. Csak az első kettő elégíti ki az embert, megsúgom. Szóval venni kell 4090-et, vagy elfogadni a konzolos/olcsóbb pc-s látványvilágot, nem azt várni, hogy majd megszánnak téged a cégek, akiből kevesebb pénzt látnak, mint a költekezőkből. Én is inkább rájuk szabnám a kínálatom a cégek helyében, senki sem a maga ellensége.
1.
1.
crytek
Ez is tuti agyon van géjtrészelve... csak tudnám mi a tökömnek erőltetik ha ezzel nincs sebessége a játékoknak csak 4090-el .. Végülis is így is el lehet adni az új hardware
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...