Frissítve: Januárban érkezik a The Last of Us-sorozat az HBO Maxra

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb értékes taggal bővül a videójátékokból készült sorozatok listája. A The Last of Us hivatalos előzetese immár landolt az HBO Maxon is, és vele együtt a premierdátum is.

Végre nyilvánosságra került, hogy mikor nézhetjük meg a The Last of Us élőszereplős sorozatát az HBO Maxon. A streamingszolgáltató felületére feltették a hivatalos előzetest, és vele együtt a premierdátumot is, szóval készüljetek, mert január 15-én már kezdhetjük is!  

A Naughty Dog azonos című posztapokaliptikus akció-kalandja alapján készült sorozat főszereplői a Trónok harcából jól ismert Pedro Pascal, mint Joel és Bella Ramsey, mint Ellie. A sorozat első pillantásra hűnek tűnik a videójátékhoz, így a rajongók már biztosan fel is írták a kihirdetett dátumot.

A sorozatot Craig Mazin, az HBO Csernobil című díjnyertes alkotásának az írója készíti, emellett közreműködik Neil Druckmann, a Naughty Dog stúdió társelnöke, akinek az alapul szolgáló játékok fejlesztését köszönhetjük.

A The Last of Us első évadát 10 epizódra osztották fel a készítők.

Update! Bónuszként a hivatalos posztert is megmutatjuk - ezen már a magyar premier időpontja szerepel, ami január 16.

2.
2.
mephi
#1: Egy színésznél szerintem természetesen fontos a megjelenés. De sokkal fontosabb a színészi játéka. Ha képes lesz jól alakítania szerepét, átérzi azt, és hitelesnek fog tűnni, akkor szerintem bőven jó lehet a film.
Biztos adok neki egy esélyt, max kaszálom ha nem lesz jó.
1.
1.
cyberstaker
Mindig lesokkolok, amikor meglátom "Elliet". Nem fogom tudni megnézni miatta a sorozatot, annyira illúzióromboló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...