A Fortnite Skywalker-hete elhozza nekünk a Star Wars hőseit a játékba

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 1.
  • Letöltés
Link másolása
A Fortnite az elmúlt években rengeteg Star Wars-crossoverrel készült, de Leia, Luke és Han Solo valamiért még nem jelent meg a játékban. Mostanáig.

A Fortnite kedden, azaz ma kezdődő Skywalker-hetével megérkezik Luke, Leia és Han Solo is a játékba. Ez igazi újdonságnak számít a játék történetében, mert ugyan már voltak korábbi példák a Star Wars crossoverre, ezt a három hőst még nem csodálhattuk meg a Fortnite jellegzetes grafikájával megrajzolva. 

Maga Luke három külsőt kapott: a tatuini parasztfiút, a fekete ruhás jedi lovagot és a csuklyás jedit. Leia viselheti az eredeti fehér ruháját, valamint a maszkos és maszk nélküli Boushh kinézetet. Han esetében három skin érhető el, azonban ezek közül kettőnél csak a nadrágja színe változik meg.

A három új karakter érkezése azonban azt is jelenti, hogy a felfedezhető fegyverek és tárgyak listája is tetemesen bővült. A Skywalker-héten megtalálhatod Darth Vader vörös fénykardját, Luke kék fénykardját és még számos másik, a franchise világából jól ismert eszközt, ha szorgalmasan kutatod a ládákat!

A Skywalker-hét november 8-án reggel 9 óráig tart. Az Epic Games hivatalos Fortnite-blogján további részleteket olvashatsz; az új skinek már most elérhetőek az Item Shopban, a fegyverek pedig a ládákban találhatók a térképen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...