A Riot új kampánnyal áll ki a nők mellett: érkezik a Rising Stars

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 7.
  • Bejelentés
Link másolása
"Minden esportban résztvevő játékosnak éreznie kell, hogy befogadják és szívesen látják."

A Riot Games a GGTech-kel és a NUEL-lel összefogva elindította a Rising Starst, egy új, kifejezetten nőknek szánt League of Legends-tornát. A Riot szerint a befogadás és az esportban rejlő lehetőségek előmozdítása érdekében minden versenyző csapatnak teljes egészében olyan nőkből kell állnia, akik legalább 16 évesek.

Az Európa egészéből érkező csapatok számára szervezett online verseny a tervek szerint november 26-án és november 27-én kerül megrendezésre, és az EUWest szerveren zajlik majd. A résztvevőknek "jó hírnevű" League of Legends-fiókra van szükségük, és a 3000 font értékű nyereményalapból való részesedésért fognak harcolni. A regisztráció november 22-én zárul.

4.
4.
Kamukaze
Szerintem ez nagyon hasznos dolog! Így legalább a kis gamer pubiknak is egyre több esélyük van rá, hogy összesuncizzák a kis öcsikét :D Hiszen sokáig a lányok valamiért titkolták a gamerségüket és így ez a vonal is nyitottabb lett. Asszem csinálok egy gamer társkeresőt és hülyére keresem magam!
3.
3.
nemfontos
Azt mondja mindenkinek érezni kell hogy befogadjak, aztán korulirja azt a csoportot akit szívesen látnak. :)
Ami persze nem lenne gond, mert olyan csoportnak rendezem bármit akinek akarok, de ez a sokszínűség marketing duma nem csak felesleges de még vicces is.
1.
1.
Jarl Balgruuf
Nemi diszkrimináció , kit érdekel kinek mi van a lába között, miben befolyásolja ez a játékos tudását?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...