Így fog futni a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion konzolokon

Link másolása
Következő hónapban jelenik meg a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, most pedig kiderült, hogy milyen grafikai teljesítménnyel fog futni az előző és jelenlegi generációs konzolokon.

Közeleg a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion megjelenési dátuma, a fejlesztők pedig közzétették, hogy milyen grafikai teljesítményre számíthatunk az egyes konzolokon játszva.

Mivel végső soron egy PSP-s játék felújított változatáról van szó, nem meglepő, hogy a Sony és Microsoft legerősebb konzoljain natív 4K felbontás mellett 60 fps-sel játszhatunk majd vele. Az Xbox Series S konzolon ugyanakkor be kell érnünk a Full HD felbontással a 60 fps érdekében.

Az előző generációs konzolokon a Full HD felbontás mellett 30 fps-re számíthatunk; ez alól az Xbox One X kivételt képez, ott ugyanis a felbontást sikerült 4K-ra feltornázniuk a fejlesztőknek, miközben a másodpercenkénti képkockaszám maradt 30. Switchen 720p felbontás mellett 30 fps-sel élvezhetjük majd a játékot.

Az anyag története a legendás Final Fantasy VII cselekményei előtt veszi kezdetét, főszereplője Zack Fair, a SOLDIER egy fiatal harcosa, az alapjáték karakterei közül pedig feltűnik majd benne Cloud Strife és Sephiroth is. Most befutott egy újabb kedvcsináló is hozzá, nézzétek meg ti is!

A Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion december 13-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
TrishtanAG
Külön gratulálok az SE-nek, hogy a 720p-t azért sikerült dokkolva elérni a Switchnél...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...