David Harbour is szívesen szerepelne a következő God of Warban

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
David Harbour, Jodie Comerrel együtt, részt vesz egy videójáték készítésében, ám egy interjúban Harbour azt nyilatkozta, hogy szívesen vállalna szerepet a God of War következő részében is.

A Stranger Things színésze, David Harbour és a Free Guy színésznője, Jodie Comer együtt szerepelnek majd egy horror videójátékban, amiről Harbour egy interjúban beszélt részletesebben. A játék 2023-ban jelenik meg, azonban további részleteket nem árultak el róla, de valószínűleg már nem kell már sokat várnunk, hogy lehulljon róla a lepel. Rengeteg horrorjáték jelenik meg jövőre, többek között a Dead Space remake, a Resident Evil 4 remake, az Amnesia: The Bunker és az Alan Wake 2 is. 

Erős a gyanú azonban, hogy a megoldás a Dark Pictures antológia következő darabja, a Directive 8020, a filmszerű horror-sorozat ugyanis arról ismert, hogy valós színész és színésznő gárda segítségével építik fel a történetet, ráadásul a képmásukat is beillesztik a játékba. 

Az interjú során David Harbour azt is elárulta, hogy szívesen dolgozna még videójátékos projektben, például a God of War következő részében. Ez a késztetés annak köszönhető, hogy látta barátját, Richard Schiffet a God of War: Ragnarökben és megtetszett neki az alakított szerep.

Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a jövő a színész számára. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...