Valheim - megérkezett a Mistlands update

  • Írta: szlav
  • 2022. december 6.
  • Letöltés
Talán túlságosan is sokat vártunk a Valheim nagy frissítésére, a várakozásnak azonban ezennel vége. A rövid tesztidőszakot követően már mindenki számára elérhetővé váltak az új tartalmak.

A Coffee Stain stúdió csapata nem siette el a Valheim első igazán nagy tartalmi frissítését, habár azt is el kell ismerni, hogy egy új zónánál jóval többet kapnak a túlélésre elszánt vikingek. Mielőtt azonban az expanzió tartalmát firtatnánk, nézzünk rá a csomagot kísérő rajzfilmes kedvcsinálóra!

Természetesen a Mistlands update legnagyobb dobása a névadó új biom, az Yggdrasil gyökereinél keresendő ködös táj kapta. Itt rengeteg új ellenfél (és potenciális szövetséges!), új alapanyag és pár igazán kemény kihívás vár majd ránk, úgyhogy érdemes lesz minél hamarabb lecraftolni a túléléshez szükséges új fegyvereket és páncélzatot. Természetesen az építkezés és a gazdálkodás szerelmesei sem járnak pórul - az újdonságok listája olyan hosszú, hogy inkább a patch note-ok felé terelünk benneteket, de egy szót mindenképpen kiemelünk: csirkék!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...