Dead Space - egy ajándék játékot is kapnak a remake PC-s előrendelői

  • Írta: szlav
  • 2022. december 10.
  • Akció
Link másolása
Soha nem elég a Dead Space-ből, ezt pedig az Electronic Arts is jól tudja. Miután végeztünk az első rész remake-jével, máris belevághatunk a folytatásba!

Bármennyire is izgalmas és látványos lesz a Dead Space felújított változata, mint minden játék, előbb-utóbb sajnos ez is véget ér majd. A játékosok egy jelentős része szerencsére egyből belevághat majd a folytatásba, az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy azok, akik Steamen előrendelik a remake-et, bónuszként ingyen megkapják a Dead Space 2-t is.

Természetesen a Dead Space 2-t csak az eredeti, 2011-ben megismert változatában élvezhetjük majd, de mivel a folytatás kiváló, semmiképp nem érdemes kihagynia azoknak, akik csak most ismerkednek a szériával (a harmadik rész pótlásához nem ragaszkodunk). A frissen bejelentett akció azokat is érinti, akik már korábban előrendelték a játékot a Valve platformján - ha ti is így tettetek, akkor nincs semmi egyéb dolgotok. Sajnos a konzolosok kimaradnak a promócióból.

A Dead Space 2023. január 27-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

14.
14.
crytek
#13: Ez már azoknak a baja maximum akiknek 14 év nem volt elég hogy beszerezzék pláne ugy hogy bunldezva is lett.Meg szénné árazva ezerszer
13.
13.
markoci555
miért nem az elsőt? vagy azt majd szépen leveszik a steam oldaláról, ahogyan szokták?
10.
10.
PS4jacksony
#9: Rossz buszra szálltál szerintem senkit nem nem érdekel ha 100 remake is van de , hogy most már a konzol megjelenése óta ezekkel van tele a kínálat meg PS4 re készült játékokkal az valóban gáz és túlzás is …..

Az az igazság , hogy csak úgy mint a zeneiparban itt is már mindent letettek az asztalra a nagy nevek …. Nincs ötlet hiába az új hardver baromságot meg ne írj a pc és tábor gigantikus kötve hiszem hogy egy Alan waket vagy most már egyre több Ps Exklúzivokat is játszhatnak ha annyira kíváncsiak rá ….
Itt a legnagyobb baj az , hogy a Playstation 5 re tényleg nincs semmi érdemleges de azért már jövőre lesz Pro verzió szánalmas lett ez a játék ipar is nyúzzák a régi címeket mert semmi ötletük nincs mit is kellene csinálni ….
9.
9.
hedzsooo
Nem értem a remake-eknél jajveszékelőket, mint a nyugdíjasok az SZTK előtt bakker...

Az nem esik le nekik hogy ők lehet játszottak az adott játékkal annó már és most itt 30-40 éves fejjel már sírdogálnak rajta hogy miért adják ki újból amit 10-20 éve ők bizony már játszottak de közben felnőtté vált minimum 1 generáció, aki lehet szintén kíváncsi lenne ugyanarra a játékra csak kicsit felújított formában....

És ez csak 1 példa rá, h miért kellenek a remake-ek, játékokból is.
8.
8.
crytek
#7: Az is csak mendemonda és te is benyaltad a pr dumát..simán mehetne az a game is ps4-en ahogy a többi cím is megy
7.
7.
Merőkanál
#6: Várjuk meg még azért azokat az Unreal 5 motorral írt címeket . Amit a Ps4 ből kihozott pl a Naughty dog az techológiai bravúr a Last of us második részére gondolok egyszerűen semmi nem indokolná , hogy olyan gyönyörű legyen egy játék és már már zavarba ejtően részletes és mégis ! Nálam egyébként másodlagos a grafika ha jó a játék de 90 százalékával amit kiadnak MINT PS5 cím már játszottam PS4 en … GÁZ mert így a PS5 létjogosultsága erősen megkérdőjelezhető !!!! Egyetlenegy játék egyetlen egy !!!! A Reket Clank aki már kifejezetten a PS5 re írtak tiszta szégyen !
6.
6.
crytek
#5: Ps4 is az volt, majd idővel nyereséges lesz főleg hogy most drágábban adják.
PS4 egy szar nem véletlen jöttek az új gépek...sok game ott se tudja tartani a glorius 30fps-t a konzolokon kb nem létező 4kban..Szóval a ps4 meg a pro is oda már picsafüst lenne..hát ezért jöttek az új gépek.

Ha meg a ps5 megjelenés óta csak ps5-re jött volna minden akkor meg a sok ps4 user rinyálna...
Fel kéne eszmélni már abban a tévhitből sokaknak hogy egy 185 ezres gép (igen ennyi volt az ára) nem egy erőgép és hiába várja mindenki a csillivilli next gen címeket amik majd lemásznak a képernyőről nem igen fognak jönni ezek a gépek ezt tudják amiket most lehet látni a "csúcs" grafikájú játékokban...ennél sokkal szebbek már nem igen jönnek.
PC-n se véletlen hogy lassan már csak a dlss, meg fsr meg XeSsről szól minden mivel ezek nélkül ott sincs hüde nagy sebesség csúcs grafikán. milliós értékű gépekben akkor mit akar bárki a 180ezres csoffadékoktól?
5.
5.
Merőkanál
#4: Ez így nem teljesen igaz . . . A PS5 hardvere nekik veszteség hiba volt megjelentetni .... Ennyi erővel ott volt már az eleve adott jól teljesítő PS4 amire kiadhatták volna ugyanezeket a feljavított címeket . Szerintem velem egyetemben senki nem azért vett PS5 öt ,hogy PS4 es címekkel játszon hanem reméltük talán jönnek kifejezetten a hardverre írt játékok is vagy ez a mi hibánk ? Elvagyok a PS5 el szeretem de óriási csalódás eddig Remék remék hátán meg PS4 re írt programok jelennek meg sorra .. . . .
4.
4.
crytek
#3: Senki se mondta hogy vegyél..... ez nem a sony hibája :)
Nekik a pénz a lényeg a gamerek tarkon vannak fosva..ez a pénz orientált világban ilyen.

Nem mellesleg mi éri meg jobban 120millió potenciális várásló vs kb 30 millió? Amíg ps4-re is rohadt sokan vásárolnak nem fogják elhagyni azt és addig nem is lesznek "igazi" next gen játékok.
3.
3.
Merőkanál
Nem tudom sírjak vagy nevessek . . . . Örülök meg minden De könyörgöm elég már a remakek ből hahó fejlesztők ! ! ! PS5 RE Gyakorlatilag tiszta PS4 re írt játékok vannak amiket úgy ahogy felhúznak PS5 szintre elég már ! Lassan 2023 at írunk és össze vissz van kb 1 db kifejezetten PS5 re írt játék az pedig a Raket Clank ? ??? Szánalmas felhozatal PS5 re kellene már játékokat fejleszteni akkor minek az erősebb hardver minek vettünk Playstation 5 öt ,hogy PS4 re írt játékokkal játszunk pár + fps ért cserébe ?
2.
2.
crytek
De aranyosak.Adnak egy bundle szökevényt.. Ez kb olyan ajándék minthogy a boltban 1252ft-ot kéne fizetni de mivel nincs "apró" csak 1250-et kell adni.Ultimate ajándék :)
1.
1.
Daniel21
Ha nem vettem volna meg egy hónapja a 2. részt, (egy bizonyos cd kulcsokat kínáló oldalról) most biztosan előrendeltem volna. Ez így most nekem felesleges lenne, de mivel nincs messze a debütálása, szépen kivárok, és megveszem normálisan. Kritikai értékeléseket figyelembe nem véve! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...