Képeken a Call of Duty: Black Ops 3 törölt nyílt világú kampánya

  • Írta: szlav
  • 2022. december 27.
  • Képek
Link másolása
Mielőtt elkaszálták volna, a Treyarch egy jókora nyílt terepen játszódó kampányt álmodott meg a Call of Duty: Black Ops 3-hoz. Erről láthatunk most kiszivárgott képeket.

A Call of Duty: Black Ops 3 2015-ös megjelenése jókora vízválasztó volt a széria történelmében. Habár a játék az akkor leköszönő Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelent még, a valódi célközönséget egyértelműen az Xbox One és a PlayStation 4 játékosai jelentették (természetesen a PC-s tábor mellett.) Az epizód egyik legnagyobb furcsasága, hogy a Treyarch a hetedik konzolgeneráció gépeire erősen lebutítva, egyjátékos kampány nélkül adta ki a játékot, de a teljes igazság az, hogy a nyolcadik generációra kiadott változat sem úgy sült el, ahogy azt eredetileg megtervezték.

A játékipar tévedhetetlen ipari bennfentese, Jason Schreier már 2019-ben megírta a Kotakunak, hogy a Black Ops 3 eredetileg egy teljesen formabontó, nyílt világban játszódó kampánnyal készült, de amint tudjuk, a végeredmény egészen másképp nézett ki. A fejlesztés derekánál elkaszálták a nyitott, kötetlen világ ötletét, így végül egy hagyományosan lineáris Call of Duty-kampányt kaptunk, némi kooperatív mókával megspékelve. A nyílt világra tervezett korai build azonban nem tűnt el teljesen a múlt homályában, egy Reddit felhasználó ugyanis egy jókora galériára való képdömpinget töltött fel az internetre a napokban (via Insider Gaming).

 


Fent kiválogattunk néhány érdekesebb screenshotot, melyeken a jókora térkép fontosabb helyszíneit láthatjuk. Akadnak itt belvárosi utcák, kínai negyed, egy külvárosi villa és egy vasútállomás is, természetesen mind igen kezdetleges állapotban. A szivárogtató szerint ezeken a helyszíneken különféle feladatokat (védelem, szabotázs, orgyilkosság) teljesíthettünk volna, a küldetéseket pedig egy gazdaságrendszer, építhető tereptárgyak és a napciklusok váltakozása tette volna dinamikusabbá. A fenti néhány kép csupán a teljes leak egy apró része - a teljes galériát itt tekinthetitek meg.

Elkönyvelhetjük tehát, hogy a Treyarch már évekkel korábban kacérkodott olyan játékelemekkel, amelyek végül csak a különböző zombimódokban, a Warzone battle royale-mérkőzésein, illetve idén a DMZ-ben váltak valóra. Ti mit gondoltok a fentiekről? Jobban örültetek volna egy ilyen újszerű egyjátékos módnak a Black Ops 3 hagyományos kampánya helyett?

3.
3.
Sakee
A játék miután másnap vettem új konzolt venni- Mert x360-on játszhatatlan és ronda és fos volt. Az évtized egyik vicce.
2.
2.
crytek
Én azt gondolom hogy végre lehetne több olyan cég aki single lövöldét fejleszt ami nem 4 órás
1.
1.
markoci555
egyik kép sem mutat nyílt világot, ha nincs melléírva senki se gondolná szerintem
sőt egy lineáris kampányban több és nagyobb lehet az egybefüggő tér mint ezeken a képeken...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...